Фото з сайту АФУ
Спорт

Четверта поспіль перемога українців у відборі до ЧЄ-2020

7 вересня 2019, 22:10
0
0
Сподобалось?
0

У Вільнюсі команда Андрія Шевченка здобула четверту перемогу поспіль у рамках кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи.

Литва – Україна – 0:3

Голи: 0:1 – Зінченко (7), 0:2 – Марлос (27), 0;3 – Маліновський (62).

Литва: Зубас, Міколюнас, Гірдвайніс, Паліоніс, Воробйовас, Шимкус, Вербіцкас, Жулпа, Матулевічюс (Кукліс, 63), Голубіцкас (Сливка, 52), Черних – к (Лаукжеміс, 68).

Україна: Пятов – к, Миколенко, Кривцов, Матвієнко, Болбат, Степаненко, Маліновський (Безус, 80), Ярмоленко (Циганков, 60), Зінченко, Марлос, Яремчук (Мораес, 65).

Виїзд до Литви не викликав великих побоювань. Нині національна команда цієї прибалтійської країни переживає не найкращі часи, та навіть й коли литовці були сильнішими, в українців ніколи не виникало проблем із ними. Єдиний незручний момент, на який звертали увагу експерти, це штучний газон на полі стадіону, де мав відбутися матч. На щастя, наші футболісти швидко до нього адаптувалися і зняли усі перестороги уже на сьомій хвилині, коли Зінченко після розрізного пасу Марлоса вивів Україну вперед. У середині тайму Марлос подвоїв перевагу нашої збірної, скориставшись помилкою литовських футболістів, котрі не витримали високого пресингу українців.

У другому таймі підопічні Андрія Шевченка вже не форсували подій. Але навіть у середньому темпі тримали гру під своїм контролем і могли розгромити суперника. Довершив перемогу України класним ударом з-за меж штрафного майданчика Малиновський. Хоч удар був націлений у ближній кут від голкіпера, той нічим не зміг заради, адже м’яч летів із шаленою швидкістю.

Лише за рахунку 0:3 литовці створили два моменти для взяття воріт, дозволивши в одному з епізодів продемонструвати майстерність й голкіперу українців Пятову.

Збірна України одноосібно очолює групу В, маючи в активі 13 очок після 5 матчів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися