«Динамо» змусило заплакати свого тренера
Спорт

«Динамо» змусило заплакати свого тренера

20 вересня 2019, 13:21
0
0
Сподобалось?
0

Київське «Динамо» та «Олександрія» розпочали виступи у груповому етапі Ліги Європи. Динамівці нарешті перервали свою без виграшну серію, а футболісти з Кіровоградщини по-бойовому поступилися сильному супернику.

«Динамо» – «Мальме» – 1:0

Гол: 1:0 – Буяльський (84).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Кадар, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Вербич, Циганков (Караваєв, 90+1), Родрігес (Бєсєдін, 73).

«Мальме»: Далін, Беймо (Ларссон,, 57), Нільсен, Бенгтссон, Сафарі, Траустасон (Галль, 86), Левіцкі, Баширу, Рікс, Крістіансен (Антонссон, 72), Розенберг.

До цього поєдинку «Динамо» не знало смаку перемог протягом шести матчів. Гра киян кульгає на обидві ноги. Сумно все виглядало й у першому таймі матчу з «Мальме». Нуль моментів й низькі швидкості. Лише після перерви футболісти «Динамо» заграли жвавіше й у шведів одразу почали з’являтися проблеми. Кияни створювали моменти але ніяк не могли забити. Лише на 84-й хвилині Буяльський використав одну зі своїх чотирьох нагод після передачі від Шепелєва. Наскільки «Динамо» був потрібен цей гол свідчить реакція на нього головного наставника киян Олексія Михайличенка – він просто заплакав.

У другому матчі групи «В» данський «Копенгаген» мінімально здолав «Лугано» – 1:0.

«Вольфсбург» – «Олександрія» – 3:1

Голи: 1:0 - Арнольд (19), 2:0 - Мехмеді (23), 2:1 – Банада (66), 3:1 - Брекало (67).

«Вольфсбург»: Перван, Кнохе, Гілявогі, Тіссеран (Брума, 69), Мбабу, Герхард, Арнольд, Руссійон, Мехмеді (Штефен, 86), Вегхорст, Брекало (Нмеча, 75).

«Олександрія»: Паньків, Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Банада, Довгий (Ковалець, 46), Гречишкін, Лучкевич (Протасов, 80), Сітало, Третьяков (Шастал, 64).

Жереб для олександрійців був значно складнішим, ніж для киян. Команда Володимира Шарана дебютувала у груповому турнірі Ліги Європи одразу із найсильнішим із трьох суперників – німецьким «Вольфсбургом» - та ще на виїзді. Результат вийшов прогнозованим. Але до честі українців, вони не виглядали хлопчиками для биття. Матч розпочався саме з небезпечного моменту поблизу воріт німців. За рахунку 0:2 олександрійці на мить відновили інтригу у другому таймі, але знову швидко пропустили. У подальшому обміні моментами ніхто успіху не досяг. В українців найближчим до взяття воріт був Сітало, який поцілив у поперечину.

Другий матч у групі «І»: «Гент» – «Сент-Етьєн» – 3:2


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися