«Шахтар» відібрав очки у «Манчестер Сіті» і покращив шанси на вихід з групи
Спорт

«Шахтар» відібрав очки у «Манчестер Сіті» і покращив шанси на вихід з групи

27 листопада 2019, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

На матч п’ятого туру групового етапу Ліги Чемпіонів до Манчестера «гірники» прибули без двох своїх лідерів – Тайсона і Марлоса. Без них грала «Шахтаря» була простішою, але від того не менш ефективною.

«Манчестер Сіті» – «Шахтар» – 1:1

Голи: 1:0 – Гюндоган (56), 1:1 – Соломон (69).

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Анхеліньо, Фернандіньо, Отаменді, Канселу, де Брюйне (Сільва, 70), Родрі (Фоден, 76), Гюндоган, Стерлінг, Жезус, Сілва.

«Шахтар»: Пятов, Ісмаілі, Кривцов, Матвієнко, Додо, Степаненко, Патрік, Коваленко (Антоніо, 81), Коноплянка (Соломон, 65), Мораес (Сікан, 90), Тете.

Манчестерці, хоча й мала у складі усіх своїх зірок, у цьому матчі не були схожі на себе. Весь перший тайм пройшов у рівній боротьбі, а небезпечні моменти «Шахтаря» були переконливішими. Чого вартий момент Тете, котрий не забив у напівпорожні ворота після помилки Едерсона.

У другій половині гри господарі нарешті включилися на відсотків 80, але і цього було замало. «Гірники» переважно встигали за всіма рухами англійців в атаці й «накривали» більшість небезпечних передач чи закидань у штрафний майданчик. Але Гюндоган таки підстеріг шанс, коли вдало підібрав відскок і пробив уже повз лежачого Пятова. «Шахтар» знайшов у собі сили на короткий час переломити хід гри і цього вистачило, щоб відігратися. Зіграла й заміна у складі «гірників». Соломон замінив Коноплянку і вже через чотири хвили здобув звання героя матчу, забивши гол у ворота Едерсона. Ще одним героєм матчу у «Шахтаря» став Кривцов, котрий кілька разів в останній момент рятував свою команду від другого пропущеного гола. Добряче набігавшись за нападниками «Манчестер Сіті» після фінального свистка він залишав поле накульгуючи від судом у ногах, але щасливим.

Нічия дозволила «Шахтарю» вийти на чисте друге місце у своєму квартеті. І у заключному турі все залежатиме від самих донеччан. Щоб здобути путівку у наступний раунд турніру їм потрібно переграти вдома італійську «Аталанту», котра у п’ятому турі несподівано обіграла загребське «Динамо» з рахунком 2:0. Достатньо «гірникам» буде й нічийного результату, якщо «Манчестер Сіті» не програє хорватам, що теж дуже ймовірно.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися