Іспанія перервала тривалу безпрограшну серію України (відеоогляд)
Спорт

Іспанія перервала тривалу безпрограшну серію України (відеоогляд)

7 вересня 2020, 09:43
0
0
Сподобалось?
0

У другому турі футбольної Ліги націй Українці зазнали болючої поразки від збірної Іспанії. До цього матчу команда Андрія Шевченка не програвала 12 матчів поспіль.

Іспанія – Україна – 4:0

Голи: 1:0 – Рамос (3 – з пенальті), 2:0 – Рамос (29), 3:0 – Фаті (32), 4:0 – Торрес (84).

Іспанія: де Хеа, Навас, Рамос – к (Е. Гарсія, 61), Пау Торрес, Регілон, Ольмо, Родрі (Оскар, 69), Алькантара, Меріно, Фаті, Морено (Торрес, 74).

Україна: Пятов – к, Михайліченко, Кривцов, Матвієнко, Тимчик, Харатін (Сидорчук, 63), Маліновський, Ярмоленко (Коваленко, 79), Зінченко, Марлос (Циганков, 55), Яремчук.

Матчі з іспанцями для українців і раніше не приносили нічого доброго. І навіть зараз, коли під керівництвом Андрія Шевченка синьо-жовті демонструють досить сучасну гру, нічого не змінилося. Іспанці практично не зустріли проблем у черговій зустрічі з Україною. Багато що вирішив швидкий гол. Уже на третій хвилині матчу Фаті, спровокувавши на фол Кривцова, заробив 11-метровий, а реалізував його Рамос. Сподобалося, що українці спробували одразу ж «віддати» сильному супернику і побігли вперед. Але цей порив тривав лічені хвилини. А коли Рамос подвоїв рахунок у матчі, перегравши у верховій дуелі Кривцова, гра українців остаточно розвалилася. Подальші голи Фаті у першому таймі та Торреса у другому стали логічним підсумком тотальної переваги іспанців. Найреальнішу нагоду забити гол престижу наша команда втратила на останніх хвилинах матчу, коли іспанці були у меншості через травму Регілона (на той момент уже були використані всі заміни). Яремчук у центрі штрафного майданчика прийняв м’яч спиною до воріт, розвернувся і одразу пробив. Але де Хеа добре вибрав позицію і врятував свою команду.

В іншому матчі групи німці та швейцарці розписали нічию – 1:1. Квартет з чотирма очками очолила Іспанія, в українців три пункти і вони другі. Наступний матч у нашої команди з німцями, він відбудеться у жовтні.   



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися