Україна втратила одразу два клуби у єврокубках
Спорт

Україна втратила одразу два клуби у єврокубках

25 вересня 2020, 03:40
0
0
Сподобалось?
0

Відбувся третій кваліфікаційний раунд Ліги Європи з футболу. На цьому етапі прохід в наступний раунд складався з одного матчу. Україну представляли «Колос» з Ковалівки та «Десна» з Чернігова – обидва клуби, які торік лише дебютували в українській прем’єр-лізі і одразу ж здобули путівки у єврокубки.

«Рієка» – «Колос» – 2:0

Голи: 1:0 – Есковал (102), 2:0 – Адріяшевіч (115).

Команда з Київщини старувала у Лізі Європи на попередньому раунді, здолавши на виїзді грецький «Аріс». Хорватська «Рієка» не є набагато сильнішим суперником, що, в принципі, підтвердила й сама гра. Основний час матчу закономірно завершився нульовою нічиєю. Хорвати мали територіальну перевагу, але не могли похвалитися великою кількістю гольових моментів. Наприкінці основного часу розпочався потужний дощ, до якого першими адаптувалися футболісти «Колоса». Українці взагалі ледь не вирвали перемогу, але Євген Селезньов протягом одного момента двічі не зміг пробити по воротах господарів і, зрештою, запустив м’яча над поперечиною. Уже у доданий час поле перетворилося на басейн і з «плаванням» краще вийшло у хорватів, котрі відзначилися двічі.

«Вольфсбург» – «Десна» – 2:0

Голи: 1:0 – Гілавогі (16), 2:0 – Гінчек (90+2).

Для дебюту «Десни» на євроарені доля одразу обрала непростий шлях. У суперники команді з Чернігова дістався постійний учасник Ліги чемпіонів та Ліги Європи – німецький «Вольфсбург». Але, до честі чернігівців, вони не виглядали хлопчиками для биття. Не опустили руки й після швидкого гола у першому таймі, зуміли вирівняти гру і створювали свої напівмоменти. Супер шанс на початку другого тайму був у Гітченка. Навіть коли на 61-й хвилині українці залишилися в меншості, вони не полишали намагань перевести гру в овертайм. Інтрига трималася практично до фінального свистка. Уже у компенсований час пройшла контратака німців, коли двоє гравців вийшли на побачення з воротарем.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися