«Шахтар» зробив з «Реалом» те, чого не вдавалося нікому
Спорт

«Шахтар» зробив з «Реалом» те, чого не вдавалося нікому

22 жовтня 2020, 06:06
0
0
Сподобалось?
0

Українські «Динамо» і «Шахтар» стартували у груповому етапі Ліги чемпіонів з футболу. Кияни вдома приймали «Ювентус», а донеччани у Мадриді сенсаційно обіграли найтитулованіший клуб світу.

«Динамо» – «Ювентус» – 0:2

Голи: 0:1 – Мората (46), 0:2 – Мората (84).

«Динамо»: Бущан, Караваєв (Попов, 70), Миколенко, Забарний, Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський (Гармаш, 89), Де Пена (Родрігес, 60), Супряга, Циганков (Вербич, 70)

«Ювентус»: Щесни, К'єлліні (Демірал, 19), Бонуччі, Даніло, Рабьо, Бентанкур (Артур, 79), Куадрадо, К'єза, Ремсі (Бернардескі, 79), Мората, Кулусевскі (Діба, 56).

Динамівці майже на рівних провели матч з одним із фаворитів своєї групи, ось тільки італійці підтвердили свій клас, показавши чудову реалізацію моментів. Остаточно доля матчу вирішилася тільки наприкінці після другого гола, оскільки «Динамо» організувало доволі серйозний фінальний штурм воріт «Ювентуса», й італійцям довелося добряче понервувати. Загалом за наших соромно не було. У паралельному поєдинку групи іспанська «Барселона» «розбомбила» угорський «Ференцварош» Сергія Реброва – 5:1.

«Реал» – «Шахтар» – 2:3

Голи: 0:1 – Тете (29), 0:2 – Варан (33 – автогол), 0:3 – Соломон (43), 1:3 – Модріч (54), 2:3 – Вінісіус Жуніор (59) -

«Реал»: Куртуа, Марсело, Мілітао, Варан, Менді, Вальверде, Каземіро, Модріч (Кроос, 70), Йович (Вінісіус, 59), Родріго (Бензема, 46), Асенсіо.

«Шахтар»: Трубін, Бондар, Додо, Корнієнко, Хочолава, Майкон, Антоніо (В'юнник, 95), Тете, Соломон (Віта, 92), Марлос, Дентіньо (Судаков, 86).

Повірити, що у цьому матчі після першого тайму на табло світитиметься рахунок 0:3 міг хіба той, хто взагалі не розбирається у футболі. Проте «гірники» справді створили такий результат у першій 45-хвилинці, та ще й граючи напіврезервним складом проти бойового королівського клубу. І це не був збіг обставин і випадковостей, на полі «гірники» справді виглядали потужно і могли забити більше. Але й без того «Шахтар» увійшов до статистичної історії, адже завдав найбільшої домашньої поразки «Реалу» у єврокубках у першому таймі.

Звичайно навіть такий солідний гандикап, враховуючи різницю у класі команд, не гарантував «Шахтарю» підсумкової перемоги. По перерві іспанці за 15 хвилин скоротили відставання у рахунку до мінімуму, але потім гра знову вирівнялася, моменти шахтаря навіть виглядали гострішими. Також наприкінці тайму команди ще обмінялися голами, однак взяття воріт арбітр відміняв через офсайд. Спершу не зарахували гол Марлоса, а епізод із голом «Реала» на останніх секундах гри довелося переглядати на відеоповторі.

«Реал» - найтитулованіший клуб Європи. Команда має 13 кубків ЛЧ (КЄЧ), два Кубки УЄФА та чотири Суперкубки УЄФА.

У паралельному матчі групи «В» італійський «Інтер» вдома звів унічию зустріч з німецькою «Боруссією» з Менхенгладбаха – 2:2.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися