Що для «Шахтаря» добре, то для «Динамо» погано
Спорт

Що для «Шахтаря» добре, то для «Динамо» погано

29 жовтня 2020, 04:27
0
0
Сподобалось?
0

Українські клуби зіграли матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. «Шахтар» і «Динамо» свої поєдинки завершили внічию. Та якщо донеччани швидше здобули одне очко, то кияни навпаки – втратили два.

«Шахтар» – «Інтер» – 0:0

«Шахтар»: Трубін, Бондарь, Додо, Корнієнко, Хочолава (Матвієнко, 62), Майкон, Антоніо, Тете, Соломон, Марлос – к (Патрік, 88), Дентіньо (Тайсон, 15).

«Інтер»: Ханданович, Д'Амброзіо (Дарміан, 79), Хакімі, Бастоні, де Врей, Янг (Пінамонті, 85), Відаль (Еріксен, 79), Брозович, Барелла, Лаутаро (Перішич, 72), Лукаку.

«Шахтар» після сенсаційної перемоги у Мадриді над «Реалом» у першому турі не менш сенсаційно виборов у домашньому матчі нічию у поєдинку з міланським «Інтером». Українці повністю віддали ініціативу італійцям. Однак «Інтер» не феєрив в атаці, хоча для перемоги міланці зробили достатньо. Але тут за «Шахтар» заступилася Фортуна. У першому таймі гості двічі обстріляли поперечину воріт «гірників» Барелла з гри, а Лукаку зі штрафного. У другому таймі українців «пробачив» Лаутаро, котрий грав на добиванні й не поцілив у порожні ворота. Це майже все, що вдалося створити «Інтеру», а українці, граючи другим номером, не виглядали хлопчиками для биття.

Оскільки у паралельному матчі у німецькому Менхенгладбаху «Боруссія» і «Реал» також розписали мирову – 2:2, «Шахтар» зберіг лідерство у квартеті «В». У донеччан 4 очки, «Боруссія» й «Інтер» мають по 2, у «Реала» всього одне.

«Ференцварош» – «Динамо» – 2:2

Голи: 0:1 – Циганков (28 – з пенальті), 0:2 – Де Пена (41), 1:2 – Нгуен (59), 2:2 – Болі (90).

 «Ференцварош»: Дібуш, Ловренчич (Ботко, 87), Блажич, Ковачевич (Двалі, 87), Хайстер, Харатін (Лайдуні, 65), Сомалія, Зубков, Шигер (Мак, 73), Нгуен, Ісаел (Болі, 73).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Попов, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко (Белуце, 89), Циганков (Родрігес, 93), Буяльський (Гармаш, 82), Де Пена, Супряга (Вербич, 89).

Вилучення: Сидорчук (86 – друге попередження).

«Динамо» та «Ференцварош» під керівництвом легендарного динамівського форварда Сергія Реброва є прямими конкурентами у боротьбі за третє місце у групі «G», то вкрай важливо здобути перевагу в очному протистоянні. Динамівці у цьому матчі виглядали більш класно й домінували практично увесь перший тайм. За настирність кияни були нагороджені 11-метровим у ворота угорців у середині 45-хвилинки – після прострілу Забарного у штрафний майданчик м’яч влучив у руку захиснику. Циганков відмінно реалізував пенальті. Після голу у динамівців буквально виросли крила і ще до перерви у красивій і швидкій контратаці вони подвоїли перевагу. Після прострілу з флангу Де Пена просто закотив м’яч у порожній кут воріт. Для українців все було стабільно і спокійно до першого пропущеного гола. Нгуен забив красивим ударом після гри у короткий пас у штрафному майданчику «Динамо». Але кияни все ще продовжували контролювати і, напевно, дотягнули б до переможного фінішу, але команду підвів Сидорчук. З його вилученням «Ференцварош» ще більше повірив у свої сили і таки врятував гру. Болі завершив багатоходівку угорців ударом у стрибку.

В іншому матчі групи «Барселона» на виїзді розібралася з «Ювентусом» - 2:0, у цій зустрічі арбітр не зарахував три голи італійців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися