«Динамо» «заповзло» у Лігу Європи
Спорт

«Динамо» «заповзло» у Лігу Європи

9 грудня 2020, 02:52
0
0
Сподобалось?
0

Столичне «Динамо» зіграло останній і вирішальний для себе матч групового етапу Ліги Чемпіонів. Шанси вийти у наступний раунд кияни втратили давно, а, якщо чесно, не мали їх одразу після результатів жеребу, коли отримали у суперники «Ювентус» і «Барселону». Натомість в останньому турі у Києві динамівці приймали команду тренера Сергія Реброва угорський «Ференцварош», з яким вели боротьбу за третє місце і втішну перепустку у Лігу Європи.

«Динамо» «Ференцварош» 1:0

Гол: 1:0Попов (60).

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Попов, Забарний, Кендзьора, Гармаш (Шепелєв, 69), Сидорчук (Андрієвський, 92), Шапаренко, Де Пена (Супряга, 69), Вербич (Родрігес, 86), Циганков (Ледньов, 86)

«Ференцварош»: Дібус, Двалі, Блажич, Ловренчіч (Ботка, 80), Хайстер, Сомаліу, Харатін (Ісаел, 73), Лайдуні, Узун (Батурина, 73), Зубков (Мак, 80), Нгуєн (Болі, 86).

Відверто кажучи, Сергію Реброву та його футболістам є на що нарікати у цьому матчі. Угорська команда переважала «Динамо» за усіма компонентами статистики і створила 3–4 хороші нагоди для взяття воріт, дві з них запоров Нгуєн, двічі близьким до успіху був і український легіонер «Ференцвароша» Зубков. Ще дві м’яч під час атак угорців влучав у руки українським футболістам у штрафному майданчику, однак арбітр кваліфікував це як ненавмисну гру і 11-метровий у ворота Бущана не поставив. Кияни ж реалізували один з небагатьох своїх напівмоментів. Під час розіграшу штрафного центрбек киян Попов пішов на подачу у чужий карний майданчик і головою переправив м’яч у ворота. Хоч трохи пожвавив гру «Динамо» попереду вихід Ледньова на заміну, але всі його активності вилилися в один неточний удар з небезпечної позиції.

Не стільки перемогли кияни, як угорці не змогли оформити свою перевагу у перемогу. Але, як кажуть, гра забувається, а результат залишається. Кияни далі зіграють у Лізі Європи, а симпатична команда Сергія Реброва переосмислюватиме набутий досвід до наступного сезону єврокубків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися