Вкрадена перемога «Диинамо» і приниження «Шахтаря» від «Шерифа» (відео)
Спорт

Вкрадена перемога «Диинамо» і приниження «Шахтаря» від «Шерифа» (відео)

16 вересня 2021, 04:26
0
3
Сподобалось?
3

Українські клуби стартували у групових раундах футбольних євротурнірів. Першими у бій вступили «Динамо» й «Шахтар» у Лізі Чемпіонів. Кияни свій матч не виграли, проте вселило надію у вболівальників якістю гри, а донеччани осоромилися у матчі проти аутсайдерів турніру.

«Динамо» «Бенфіка» 0:0

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Сирота, Забарний, Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Де Пена (Вербич, 76), Шкурін (Гармаш, 59), Циганков (Караваєв, 76).

«Бенфіка»: Влаходімос, Морато, Вертонген, Отаменді, Грімальдо, Вайгль, Жоау Маріу (Таарабт, 86), Жілберто (Лазаро, 59), Евертон (Радоньїч, 59), Рафа Сілва (Піцци, 90), Яремчук (Нуньєс, 59).

Київська команда перший матч групового турніру проводила вдома із португальською «Бенфікою». Гості більше возилися із мʼячем протягом поєдинку, але за всіма іншими важливими показниками динамівці виглядали трохи краще. Моментів на двох команд у матчі було дуже мало. Тож, з одного боку, нульова нічия виглядає закономірною, якщо не брати до уваги класний фініш від «Динамо». В останні хвилини матчу кияни влаштували потужний штурм воріт гостей. І створили більше, ніж за весь матч. Спочатку Шапаренко влучив у поперечину воріт, а Буяльський зіграв на добиванні – голкіпер перевів мʼяч у стійку. А вже зовсім на останній хвилині Шапаренко таки заніс «круглого» у сітку. Динамівці уже почали святкувати, але арбітр відмінив абсолютно чистий гол, побачивши якийсь офсайд на відеоповторі. 

У матчі конкурентів «Динамо» по групі «Баварія» на виїзді розгромила «Барселону» - 3:0!

 «Шериф» «Шахтар» 2:0

Голи: 1:0 – А. Траоре (16), 2:0 – Янсане (62).

«Шериф»: Атанасіадіс, Крістіано, Дуланто, Арболеда, Фернандо Пейшоту, Аддо (Раделіч, 85), Коловос (Янсане, 55), С. Тілль, Кастаньєда (Ніколов, 85), А. Траоре, Яхшибоєв (Бруно, 67).

«Шахтар»: Пятов, Додо, Матвієнко, Марлон, Ісмаїлі, Майкон, М. Антоніо (А. Патрік, 65), Тете (Марлос, 46), Педріньйо, Л. Траоре, Фернандо дос Сантос (Мудрик, 65).

Успіхи нинішнього «Шерифа» повʼязані з українським тренером Юрієм Вернидубом, який спромігся вивести скромний за європейськими мірками молдовський футбол на рівень групового турніру Ліги Чемпіонів. У нього – свої особливі особисті стосунки з «Шахтарем».

Донеччани повністю провалили матч. Перші пів години складалося враження, що гравці команд помінялися футболками. Донеччани виглядали слабаками на фоні «грізного» чемпіона Молдови, і дивом уникли розгрому вже у цей період. Кінцівка першого тайму та початок другого уже були за «Шахтарем», але все знову змінив другий гол «Шерифа». Нічого, крім сорому, вболівальники «Шахтаря» за свою команду не могли відчувати. Вкотре виникає питання: для чого у команду прийшов італійський тренер Де Дзербі?

В іншому матчі групи «Реал» на виїзді мінімально переміг «Інтер» – 1:0.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися