«Шахтар» здобув очко у Лізі Чемпіонів, але на пів року втратив найкращого форварда
Спорт

«Шахтар» здобув очко у Лізі Чемпіонів, але на пів року втратив найкращого форварда

29 вересня 2021, 03:27
0
1
Сподобалось?
1

Донецький «Шахтар» у рамках другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів у Києві приймав міланський «Інтер». Минулого сезону жереб звів «гірників» з цим же італійським клубом на цьому ж етапі. Тоді обидві очні зустрічі закінчилися внічию.

«Шахтар» «Інтер» 0:0

«Шахтар»: Пʼятов, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі (Кривцов, 78), Степаненко, Майкон, Педріньо, Патрік (Марлос, 85), Соломон (Мудрик, 78), Траоре (Тете, 14).

«Інтер»: Хандановіч, Шкріньяр, де Врей, Бастоні, Думфріс, Барелла, Брозович (Чалханоглу, 55), Весіно (Гальярдіні, 82), Дімарко (Перішич, 82), Джеко (Корреа, 55), Мартінес (Санчес, 72).

Виявити сильнішого командам не вдалося і цього разу. Третя поспіль зустріч «Шахтаря» й «Інтера» виявилася нічийною і цього разу ще й сухою, хоча обидві команди створили достатньо багато небезпечних моментів. «Шахтар» більше часу проводив в атаці й часом кількість переростала у якість. Перший момент поблизу воріт Хандановіча виник уже на 5-й хвилині, але Соломону зовсім трохи не пощастило покласти м’яча у кут. Можливо атаки «гірників» були б більш доконаними, але уже на 8-й хвилині найкращий у цьому сезоні форвард команди Траоре в ігровому епізоді отримав жахливу травму, яка може залишити його поза грою на 6–7 місяців.

Гості більше брали майстерністю, тож за меншої кількості атак забити могли більше. Одного разу донеччан виручила поперечка воріт. Також гравці «Інтера» не реалізували два виходи на побачення з Пʼятовим – у першому таймі Джеко, а у другому Мартінес у вирішальний момент лупили по горобцях.

Після двох турів турнірну таблицю у групі D сенсаційно очолює молдовський «Шериф» українського фахівця Юрія Вернидуба. Після того як клуб у попередньому турі познущався над «Шахтарем», тепер команда з Тирасполя створила ще одну мега-сенсацію, обігравши на виїзді мадридський «Реал» – 2:1.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися