«Волинь» переходить у новий сезон з антирекордною серією
Спорт

«Волинь» переходить у новий сезон з антирекордною серією

19 травня 2014, 02:48
0
0
Сподобалось?
0

«Шахтар»-«Волинь» - 2:0

Голи: 1:0 - Адріано (30), 2:0 - Адріано (63).

«Шахтар»: 32. Каніболоцький, 14. Кобін (11. Едуардо, 67), 38. Кривцов, 4. Воловик, 31. Ісмаїлі (95. Соболь, 62), 3. Хюбшман - к, 17. Фернандо (8. Фред), 20. Коста, 29. Тейшейра, 77. Ілсіньо, 9. Адріано.

«Волинь»: 74. Кичак, 3. Сімінін - к, 13. Шабанов, 14. Масло (26. Никитюк, 46), 7. Гошкодеря, 16. Шіш, 36. Годований (18. Рогач, 71), 11. Мемешев (8. Нємчанінов, 46), 15. Матей, 79. Бабатунде, 89. Козьбан.

Волею жеребу закінчувати чемпіонат донецький "Шахтар" мав домашнім матчем із «Волинню». Зрозуміло, що за спокійних умов у країні цей поєдинок був би проведений на «Донбас Арені» і плавно перетік би у святкування чергового чемпіонства гірників. А так зустріч на нейтральному полі у Черкасах перетворилася на формальність. Ні для «Шахтаря», ні для «Волині» матч турнірного значення вже не мав. Донеччани гарантували собі золоті нагороди ще минулого тижня, а «Волинь» засіла на 12 місці - ні поразка, ні перемога не могли її посунути. Тому клуби вирішували якісь свої локальні завдання. «Волині» потрібно було зупинити свою програшну серію, а вся донецька команда працювала на Луїса Адріано, аби бразилець міг стати найкращим бомбардиром першості.

Для досягнення намічених цілей тренери обох колективів вибрали експериментальні склади. Та все ж арсенал, який був у руках Мірчі Луческу значно переважав можливості Володимира Дикого. але стартові хвилини таки були невеличким сюрпризом. «Волинь» цілком могла повести у рахунку. Матей зі штрафного поцілив у стійку воріт номінальних господарів. Щоправда й Каніболоцький у цьому епізоді не був статистом, саме кінчики його пальців не дозволили «круглому» влетіти у сітку. Тож «Волинь» ще й здобула право на кутовий. Цього разу Гошкодеря головою пробив трошечки вище поперечини. На цьому подвиги лучан у першому таймі закінчились. «Шахтар» взявся планомірно розхитувати захист «Волині» і виконувати свій план. Щоразу партнери намагалися виводити на ударну позицію Адріано. На 26-й хвилині збільшити бомбардирський доробок бразильцю завадила стійка. А ось уже на 30-й хвилині промахнутися було не можливо, Луїс зіграв на випередження і забивав буквально з метра-двох. У другому таймі Адріано забив гол-близнюк, тільки уже у протилежні ворота. Відзначимо, що асистував Луїсу випущений на заміну хвилиною раніше Фред. Після двох голів перемога у бомбардиській гонці чемпіонату була забезпечена, тож гірники перестали насідати на ворота Кичака, хоча ще й мали моменти під час контратак.

Лучани в останні хвилин 20 навіть володіли ініціативою і намагалися бодай «розмочити» рахунок. Проте атака не найсильніший козир «Волині» у весняній частині першості. Якийсь натяк на загрозу воротам суперника виникав лишень фактично після індивідуальних дій Бабатунде і Матея. Діючи на протилежних флангах, вони кілька разів змушували вступати у гру Каніболоцького, але не більше того. «Волинь» входитиме у новий сезон з неприємною антирекордною серією, яка уже налічує 8 програшів поспіль.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися