Україна не потрапила на ЧС з футболу через автогол і не призначений пенальті
Спорт

Україна не потрапила на ЧС з футболу через автогол і не призначений пенальті

5 червня 2022, 23:06
0
-1
Сподобалось?
-1

Збірна України зупинилася за крок від фінального турніру ЧС-2022, поступившись у вирішальному раунді плей-офф Уельсу.

Уельс – Україна – 1:0

Гол: 1:0 – Ярмоленко (34, автогол).

Уельс: Хеннессі, Н. Вільямс (Норрінгтон-Девіс, 90+3), Б. Девіс, Родон, Аллен, Ремзі, Бейл – к (Вілсон, 83), Мур, Робертс, Ампаду, Джеймс (Джонсон, 71).

Україна: Бущан, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв, Степаненко (Сидорчук, 70), Маліновський (Шапаренко, 70), Зінченко, Циганков (Мудрик, 77), Ярмоленко – к, Яремчук (Довбик, 77).

Україна мінімально поступилася збірній Уельсу у фіналі плей-офф до Чемпіонату світу з футболу. За небезпечними моментами та ударами по воротах команда Олександра Петракова вдвічі перевершила свого суперника. Однак у футболі часто стається так, що долю матчу вирішує якась випадковість. Така випадковість і трапилася у Кардіффі на 34 хвилині, коли Андрій Ярмоленко, намагаючись головою відбити м’яч після навісу від Гарета Бейла, розстріляв власні ворота. Наш капітан дуже прагнув реабілітуватися й цілком міг розраховувати на 11-метровий. Одна суддівська бригада чомусь, навіть після перегляду ВАР, вирішила проігнорувати очевидне порушення у штрафному майданчику валлійців. Мали свої шанси також Краваєв, Яремчук, Циганков, Зінченко і Довбик… Але це був не наш вечір.

Після гри українські футболісти, які дуже хотіли підняти моральних дух співвітчизників та захисників України, дуже тепло прощалися з уболівальниками. Для багатьох наших хлопців це була остання можливість зіграти на великому турнірі. Караваєв, Ярмоленко, Степаненко, швидше за все, завершуватимуть свої виступи за збірну. На нас чекає зміна поколінь.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися