Аргентина-Боснія: перший гол боснійців на ЧС — у свої ворота, Мессі нарешті забиває
Спорт

Аргентина-Боснія: перший гол боснійців на ЧС — у свої ворота, Мессі нарешті забиває

16 червня 2014, 03:26
0
0
Сподобалось?
0

Збірна Боснії і Герцоговини дебютувала на Чемпіонатах світу. Тільки лише вихід команди у фінальну стадію турніру став для країни ледь не національним святом. Але гра боснійців попри поразку у дебюті дозволяє їм розраховувати на більше.

Аргентина-Боснія - 2:1

Голи: 1:0 - Коласінац (3 - автогол), 2:1 - Ібішевич (85), 2:0 - Мессі (66).

Аргентина: 1. Ромеро, 2. Гарай, 3. Кампаньяро (5. Гаго, 46), 4. Сабалета, 14. Маскерано, 16. Рохо, 17. Фернандес, 7. Ді Марія, 11. М. Родрігес (9. Ігуаін, 46), 10. Мессі, 20. Агуеро (6. Білья, 87).

Боснія і Герцоговина: 1. Бегович, 3. Бічакчич, 4. Спахич, 7. Бешич, 16. Лулич, 20. Хайрович (19. Вішча, 70), 5. Коласінац, 8. П'янич, 10. Місімович (18. Медунянін, 74), 13. Муйджа (9. Ібішевич, 69), 11. Джеко.

Головним козирем обох команд є напад. Якщо з Аргентиною все зрозуміло без слів, то за боснійців говорить відбірковий цикл. Свою групу європейці пройшли з першого місця, забивши 30 голів. Як це не парадоксально, матчі між такими командами часто проходять в обережній манері. Суперники побоюються один одного. Ось і Аргентина у цьому матчі спробувала вигадати велосипед, розпочавши гру аж з п'ятьма захисниками. Як наслідок провалений перший тайм і прекрасна, на цьому фоні, гра боснійців. Тільки от не дарма кажуть - щастить сильнішому. Не створивши жодного небезпечного моменту аргентинці вийшли вперед. У свої ворота забив захисник балканців Коласінац. Отож дебютним голом боснійської збірної на чемпіонатах світу став автогол.

У другому таймі Аргентина повернулася до звичної схеми 4-4-2 і заграла по іншому. Мессі подвоїв рахунок на 62 хвилині. Цей гол став важливим як для його команди, так і для нього самого. Ліонель не забивав на чемпіонатах світу 8 років. В останнє у 2006 Мессі вразив ворота збірної Сербії і Чорногорії, яку тоді Аргентина розбила 6:0.

Ну і боснійці не пішли з поля ні з чим. Ібішевич «розмочив» рахунок і став першим гравцем своєї збірної, який забив на Мундіалі у чужі ворота.

Автогол Коласінаца

Гол Мессі

Гол Ібішевича.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися