Усик викупив права на трансляцію свого бою з Джошуа, що подарувати їх українцям
Спорт

Усик викупив права на трансляцію свого бою з Джошуа, що подарувати їх українцям

4 серпня 2022, 13:56
0
1
Сподобалось?
1

Вже 20 серпня у Саудівській Аравії відбудеться боксерський поєдинок реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа. Битимуться спортсмени за чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF, які торік у вересні українець відібрав у британця. Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, розповів що його підопічний на власні кошти викупив права на трансляцію реваншу з Ентоні Джошуа.

Про це пише «24 канал Спорт».

«Це подарунок Олександра Усика, бо він за свої гроші одержав ці права і безкоштовно хоче передати всьому українському народу, щоб цей поєдинок кожен охочий українець міг спостерігати у прямому ефірі. Тому станом на сьогодні ми розуміємо, що потрібно зробити максимальну дистрибуцію цього поєдинку. Наші партнери Megogo формуватимуть цей сигнал. Сигнал приходитиме на телеканал «Суспільне». Наприклад, той, хто не має доступу до Інтернету або до Megogo, зможе дивитись цей поєдинок у прямому ефірі на цьому телеканалі. Також цей поєдинок буде на ютубі на офіційному каналі Олександра Усика. І швидше за все цей поєдинок транслюватиме ще один наш партнер – компанія Парі-Матч на своєму сайті та у своєму додатку», – роз’яснив Красюк.

Промоутер наголосив, що завдання команди Усика – зробити максимальну кількість контактів з аудиторією. Це пов’язано з тим, що фонд боксера використовує цю нагоду для того, щоб зібрати гроші на допомогу Україні.

Під час прямого ефіру кожен охочий матиме можливість за допомогою QR-коду зробити внесок у перемогу. Також усі гроші від спонсорів, які допомагатимуть із цією трансляцією, переходитимуть до фонду Олександра Усика та будуть використані також для допомоги Україні,
«Насправді, цього разу це не просто спортивна подія. Спортивна подія тут на другому плані. Це метод, яким хоче скористатися Олександр. Адже він заснував свій благодійний фонд, який досить успішно працює, допомагаючи людям та збройним силам. Допомоги ніколи не буває надто багато, тому в рамках цієї трансляції збиратимуться гроші, і потім сам Олександр публічно звітуватиме, як ці гроші були використані. З таким закликом, я думаю, сам Олександр ближче до поєдинку звернеться до своїх земляків та своїх фанатів», – зазначив Красюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися