Бельгійці небезпечні у кінцівці матчу: цього разу постраждала Росія
Спорт

Бельгійці небезпечні у кінцівці матчу: цього разу постраждала Росія

23 червня 2014, 07:52
0
0
Сподобалось?
0

Після перемоги над Росією Бельгія стала п'ятою командо, яка пробилася у наступний раунд змагань. Тим часом уболівальники Росії прийшли на стадіон з прапором ДНР, яка визнана в Україні терористичної організацією.

Бельгія - Росія - 1:0

Гол: 1:0 - Орігі (87).

Бельгія: 1. Куртуа, 2. Алдервейрелд, 3. Вермален (Вертонген, 31), 4. Компані, 15. ван Буйтен, 6. Вітсель, 7. де Брюйне, 8. Феллаіні, 14. Мертенс (Міральяс, 76), 10. Азар, 9. Лукаку (Орігі, 56).

Росія: 1. Акінфєєв, 2. Козлов (Єщенко, 61), 14. Бєрєзуцкій В., 4. Ігнашевіч, 8. Глушаков, 17. Шатов (Дзагоєв, 83), 19. Самєдов (Кєржаков, 89), 20. Файзулін, 23. Комбаров, 6. Канунніков, 9. Кокорін.

У зустрічі номінальних фаворитів групи реальним фаворитом була Бельгія. Увесь перший тайм «червоні дияволи» насідали на ворота Акінфєєва. Але безуспішно. Після накачки від Фабіо Капелло у перерві матчу російська команда трохи оживилася і тепер уже терпінням довелося запастися уболівальникам бельгійців. Кілька разів серйозно у гру вступав Тібо Куртуа. Але Бельгія, як і у матчі з Алжиром, продемонструвала здатність вибухати у кінцівці матчу. Російська команда теж не впоралася з цим вибухом. Останні 10-12 хвилин гра точилася у безпосередній близькості біля воріт команди Капелло. Рахунок у грі міг відкрити Міральяс, але його удар зі штрафного відбила стійка воріт Акінфєєва. Та бельгійці не знітились і вже за мить забили з гри. Росіяни навіть не встигли оговтатись від гола, і до фінального свистка змушені були відбиватися, аби рахунок не став більшим.

На останок про ложку дьогтю у цьому прекрасному матчі. Уболівальники збірної Росії засвітилися на трибунах з прапором «Донецької народної республіки». Як відомо, в Україні ця організація визнана терористичної. Її бойовики дестабілізують цілий регіон і щодня вбивають українських силовиків. ФІФА цілком могло б застосувати санкції до збірної РФ, вболівальники якої відкрито пропагують тероризм.

https://www.youtube.com/watch?v=Cc3rx71Qv8c

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися