Навіть дебют «Дніпра» у Лізі Чемпіонів не обійшовся без провокації
Спорт

Навіть дебют «Дніпра» у Лізі Чемпіонів не обійшовся без провокації

31 липня 2014, 01:36
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні дніпропетровський «Дніпро» вперше у своїй історії взяв участь у відборі до групового етапу Ліги Чемпіонів. Через заборону УЄФА проводити міжнародні матчі у рідному Дніпропетровську, клуб Ігоря Коломойського у рамках третього кваліфайн-раунду приймав данський «Копенгаген» у Києві. У перерві матчу стався прикрий інцидент.

«Дніпро»-«Копенгаген» - 0:0

«Дніпро»: 71. Бойко, 3. Мазух, 7. Канкава (4. Кравченко, 55), 9. Калінич, 10. Коноплянка, 11. Селезньов (20. Бруно Гама, 63), 12. Лео Матос, 23. Дуглас, 44. Федецький, 89. Політило, 99. Матеус.

«Копенгаген»: 1. Андерсен, 2. Хеглі, 3. Бенгтссон, 4. Нільссон, 25. М. Йоргенсен, 8. Делані, 9. Кадрії (20. Реммер, 71), 18. Амарті, 10. Н. Йоргенсен (22. де Ріддер, 87), 11. Корнеліус, 32. Аманкваа (24. Туту, 78).

Дебют дніпропетровців, м'яко кажучи, вдалим назвати складно. Війна на сході України завадила клубу провести довгоочікуваний матч на рідному стадіоні. Через загострення подій з команди пішов тренер, який привів дніпропетровців до такої бажаної путівки у найпрестижніший євро турнір. Та й гра, продемонстрована у дебютному матчі, не заслуговує на багато слів. Поки що новий наставник «Дніпра» Мирон Маркевич і його нова команда все ще звикають один до одного. «Копенгаген» же не такий простий суперник, якого можна взяти голими руками. Команда зі столиці Данії минуло річ виступала у груповому турнірі Ліги Чемпіонів і має чималий міжнародний досвід.

Суперники показали рівний футбол. Причому данці часом навіть виглядали краще.

На жаль мирне спортивне дійство не пройшло без провокації, яка точно залишить неприємний осад в гостей України. У перерві матчі група молодиків (переважно у балаклавах), швидше за все з числа ультрас, для чогось атакувала сектор гостьових уболівальників. Данцям не лишалося нічого, як рятуватися втечею у підтрибунне приміщення, адже присутні на НСК «Олімпійський» стюарди не змогли стримати наступ агресивної групи провокаторів. Внаслідок інциденту, з якого чесні і непідкупні російські журналісти безперечно зможуть зварганити черговий гостросюжетний трилер про «українських фашистів», початок другого тайму затримався більше ніж на 10 хвилин. Для «Дніпра» така вихідна не минеться безслідно. УЄФА однозначно покарає господарів поля штрафом, а можливо і позбавить команду права грати при своїх глядачах.

А через тиждень «Дніпро» завітає до Копенгагена на матч-реванш. Там українців влаштує або перемога, або результативна нічия.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • КИев_ФАН
    КИев_ФАН

    Не хер флаг Хуйла у нас стадионах вывешивать!

    31 липня 2014, 10:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися