У Луцьку Маркевич не хотів бачити, як грає його «Дніпро»
Спорт

У Луцьку Маркевич не хотів бачити, як грає його «Дніпро»

3 серпня 2014, 01:53
0
0
Сподобалось?
0

У матчі з «Дніпром» лучани продемонстрували, що не збираються визнавати у новому сезоні жодних авторитетів. Хоча багато розмов було про дружній характері стосунків між «Волинню» і «Дніпром», тим більше що до Луцька на правах оренди переїхали з Дніпропетровська одразу кілька футболістів.

«Волинь» - «Дніпро» - 0:1

Гол: 0:1 - Шахов (85).

«Волинь»: 74. Кичак, 3. Сімінін - к, 15. Жуніч, 36. Годований, 5. Воронін (11. Селін, 90+1), 6. Бабенко, 19. Кобахідзе, 13. Шабанов (16. Шіш, 67), 7. Федорчук, 93. Матей (89. Козьбан, 46), 10. Бікфалві.

«Дніпро»: 71. Бойко, 7. Канкава, 8. Польовий, 9. Калініч (11. Селезньов, 64), 10. Коноплянка - к,  14. Чеберячко, 18. Зозуля (28. Шахов, 63), 20. Бруно Гама (21. Бартуловіч, 77), 23. Дуглас, 44. Федецький, 89. Політило.

Від самого початку зустрічі ініціативою за володіла «Волинь». Взагалі підсумкова статистика свідчить про домінування хлопців Віталія Кварцяного в ударах, небезпечних моментах і навіть у такому компоненті як володіння м'ячем. Але перші півгодини гри не принесли особливо небезпечних моментів. Можна пригадати хіба що удар через себе форварда дніпрян Зозулі, але не стільки за ефективність, скільки за ефектність. Потім гру перервали на водопій через неймовірну спеку. Чи то водичка краще подіяла на лучан, чи то сама водичка у них була якась живильна, але з цього моменту лучани зарухалися куди краще. Ерік Бікфалві міг забити гостям гол у роздягальню. Після йог ефектного удару у падінні з відскоком від газону «круглий» пройшов над поперечиною.

У другому таймі лучани взагалі забули про спеку і влаштували справжню облогу воріт Бойка. Колективний відбір на чужій половині поля дав результат. Лучани обікрали Чеберячка і вивели на ударну позицію Кобахідзе. Захист «Дніпра» був розгублений, тож Сандро отримав нагоду пробити двічі. Перший постріл відбив Бойко, а на добиванні Кобахідзе не влучив у порожні ворота. «Волинь» подала серію кутових. Це був шанс для високих гравців луцької команди. Шикарний удар вдався Козьбану, але і цього разу Бойко врятував свою команду. Ще було багато цікавих і нестандартних дій від Бікфалві.

Гості на половину поля луцької команди заглядали зрідка. Про їхні атаки могли свідчити хіба що офсайди, та й то нечасті. До хвилини 60-ї в активі підопічних Мирона Маркевича був всього один удар. Головний тренер «Дніпра» практично увесь матч просидів або з опущеною головою і закритими очима, або просто дивився у протилежний від поля бік. Наставник не хотів бачити, як грають його підопічні. Проте перше ж влучання гостей у «рамку» воріт Кичака призвело до взяття воріт. На 85-й хвилині лучани помилилися при створенні штучного офсайду, й отримали разючий контрвипад від дніпрян. Селезньов з флангу увірвався у штрафний майданчик і потужно пробив, з цим ударом Кичак впорався, але першим на добиванні був Шахов, який розстріляв порожні ворота. Гол так морально виснажив лучан, що буквально за наступні дві-три хвилини команда Кварцяного могла отримати ще гол два. Один навіть забив Селезньов, але з офсайду. Ще відзначитись міг Євген Коноплянка. Він виграв очну дуель в Артема Кичака, але на останній лінії зіграв Сергій Сімінін і виніс м'яч з воріт.

У компенсований час кілька напівмоментів мала й «Волинь», але це уже була агонія.

Після зустрічі з «Дніпром» прихильники луцького клубу відчували емоції протилежні тим, які пережили у грі з «Іллічівцем». Нелогічна поразка, але так буває у футболі.

https://www.youtube.com/watch?v=eVQZfZPyY8g


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися