«Дніпро» з тріском вилетів з Ліги Чемпіонів
Спорт

«Дніпро» з тріском вилетів з Ліги Чемпіонів

7 серпня 2014, 06:08
0
1
Сподобалось?
1

Дебют у найпрестижнішому європейському клубному футбольному турнірі для «Дніпра» Мирона Маркевича вийшов невдалим. Команда з Дніпропетровська виявилася настільки беззубою, що за два матчі не змогла забити бодай одного гола.

«Копенгаген» - «Дніпро» - 2:0

Голи: 1:0 - Корнеліус (36), 2:0 - Кадріі (53).

«Копенгаген»: 1. Андерсен, 2. Хоглі, 25. Йоргенсен М., 4. Нільссон, 3. Бенгтссон, 18. Амарті, 8. Делані (Антонссон, 89), 9. Кадріі (Туту, 69), 10. Йоргенсен Н., 11. Корнеліус, 32. Аманкваа.

«Дніпро»: 71. Бойко, 3. Мазух, 20. Лео Матос, 44. Федецький (Бруно Гама, 75), 23. Дуглас, 8. Польовий, 17. Політило, 20. Канкава, 21. Бартулович (Селезньов, 47), 42. Коноплянка, 99. Матеус (Калінич, 55).

Під час матчу другого туру української першості з «Волинню» головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич, споглядаючи безпорадну гру своїх футболістів у центрі полі та у нападі, виглядав, як людина не у своїй тарілці. Напевно вже тоді наставник дніпропетровців проектував проблеми у грі команди на матч-відповідь ліги чемпіонів, і не бачив особливих перспектив.

Матч у Копеннгагені вкотре підкреслив проблеми дніпропетровського клубу у лінії атаки. Підопічні Маркевича на старті матчу навіть володіли ініціативою, але все якось без ізюминки, без фантазії. Гарно тактично вишколені данці спокійно відбивалися, а ближче до кінця тайму перехопили ініціативу, яку вже не віддавали до фінального свистка.

Мирон Маркевич намагався підсилити гру попереду замінами і за рахунку 0:1, і вже за рахунку 0:2. Але всі заміни були невдалими. Ніхто зі свіжих футболістів гру не пожвавив. «Дніпро» навіть толком не зміг позначити своє бажання відігратися. Тепер підопічні Маркевича шліфуватимуть майстерність у внутрішньому чемпіонаті.

https://www.youtube.com/watch?v=Vb6NvlH3-m4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися