Як «Дніпро» мінімально переміг «Хайдук»
Спорт

Як «Дніпро» мінімально переміг «Хайдук»

21 серпня 2014, 18:19
0
0
Сподобалось?
0

Дніпропетровський «Дніпро» після вильоту з Ліги Чемпіонів дебютував у Лізі Європи. Команда Мирона Маркевича приймала нову команду Артема Мілевського - хорватський «Хайдук». Якщо раніше дніпропетровці мали проблеми через невиразну гру, то цього разу гра порадувала усіх, але при цьому перемогу українці вистраждали на останніх хвилинах.

«Дніпро»-«Хайдук» - 2:1

Голи: 0:1 - Сушич (47), 1:1 - Калінич (50), 2:1 - Шахов (78).

«Дніпро»: Бойко, Федецький (Лео Матос, 70), Дуглас, Мазух, Стрініч, Зозуля, Ротань,Кравченко, Гама (Шахов, 58), Селезньов (Бартуловіч, 78), Н.Калініч.

«Хайдук»: Л. Калініч, Вршаєвіч, Малоча, Міловіч (к), Міліч, Анджелковіч (Мезґа, 71), Куассі, Какташ, Т., С. Сушіч, Ґотал (Влашіч, 46), Мальїца (Мілевський, 78).

«Дніпро» без Хуанде Рамоса і з Мироном Маркевичем продовжує шукати свою гру. Схоже пацієнт потрохи одужує, але попереду ще серйозний період реабілітації.

У матчі з молодою і навіть юною хорватською командою - у її складі є гравці навіть по 16 років - дніпропетровці самі створили собі проблеми. Після шаленого тиску на ворота суперника протягом усього першого тайму, господарі поля привезли гол у власні ворота на початку другого. На щастя, «Дніпру» вдалося швидко відігратися, тому і малюнок гри сильно не зламався.

Вирвали перемогу підопічні Маркевича за кілька хвилин до фінального свитка. «Вистрілив» джокер «Дніпра» Євген Шахов.

Побачили глядачі на полі й екс-гравця національної збірної України Артема Мілевського у формі «Хайдука». Нічим особливим не запам'ятався.

Попереду у «Дніпра» виїзд у Хорватію. Там проблем у команди Маркевича бути не повинно, якщо знову ж українці самі не шукатимуть їх.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZItzzcRfwI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися