«Дніпро» витримав тиск хорватських уболівальників
Спорт

«Дніпро» витримав тиск хорватських уболівальників

29 серпня 2014, 05:10
0
0
Сподобалось?
0

Дніпопетровський «Дніпро» у Хорватії у матчі-відповіді з «Хайдуком» відстояв право на вихід до групового етапу Ліги Європи. Боротися футболістам довелося не лише з суперником, а й заочно з його вкрай активними фанами. У ніч проти четверга хорвати влаштували справжній футбольний карнавал під вікнами готелю, де ночували українці. Однак і це «Хайдуку» не допомогло.

«Хайдук» - «Дніпро» - 0:0 (перший матч - 1:2)

«Хайдук»: 91. Л. Калінич, 4. А. Мілич, 5. Мілович, 6. Вршаєвич, 7. Анджелкович (32. Бенцун, 60), 9. Магліца, 18. Цакташ, 22. Малоча, 31. Сушич (23. Ніжич, 84), 77. Куассі (11. Готаль, 60), 78. Мезга.

«Дніпро»: 71. Бойко, 3. Мазух, 7. Канкава, 12. Лео Матос, 17. Стрінич, 18. Зозуля, 20. Бруно Гама (21. Бартулович, 90+1), 23. Дуглас, 28. Шахов (9. Н. Калінич, 72), 29. Ротань (4. Кравченко, 40), 44. Федецький.

Не надто переконлива домашня перемога «Дніпра» ніби й лишала шанси господарям поля на успіх за сумою двох матчів, проте різниця у класі команд робили ці шанси невеликими.

Мирон Маркевич обрав для своєї команди захисний варіант побудови гри. Але при цьому «Дніпро» був ближчим до перемоги. І кінцівці першого тайму дніпропетровці двічі обстукали каркас воріт «Хайдука», та й голкіпер хорватів непогано попрацював, щоб вберегти ворота «сухими».

Господарі поля за увесь матч так нічого й не створили. Лише на останніх хвилинах поєдинку спромоглися на навалу, участь в якій брав навіть голкіпер. Та й тут нічого особливого створити не вдалося, а от пропустити від Лео Матоса хорвати цілком могли б.

«Дніпро» стає завсідником Ліги Європи. Уже третій сезон поспіль команда потрапляє до групового етапу турніру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися