«Дніпро» у меншості мінімально поступився міланському «Інтеру»
Спорт

«Дніпро» у меншості мінімально поступився міланському «Інтеру»

19 вересня 2014, 10:54
0
0
Сподобалось?
0

Дніпропетровська команда у дебютному матчі групового етапу Ліги Європи отримала найскладнішого суперника. Інтер цілком міг би грати й у Лізі Чемпіонів. Але й українська команда на фоні клубу з серйозною євро кубковою історією не виглядала слабкою.

«Дніпро» - «Інтер» - 0:1

Гол: 0:1 - Д'Амброзіо (71).

«Дніпро»: 71. Бойко, 3. Мазух, 17. Стрінич, 44. Федецький, 23. Дуглас, 7. Канкава, 18. Зозуля (Калінич, 78), 20. Бруно Гама, 4. Кравченко (Шахов, 67), Лучкевич, 74)), 29. Ротань, 10. Коноплянка.

«Інтер»: 1. Ханданович, 5. Жуан Жесус, 14. Кампаньяро, 22. Додо, 33. Д'Амброзіо, 15. Відич, 13. Гуарін, 17. Кузманович (Освальдо, 62), 88. Ернанес (Жонатан, 76), 90. М'Віла, 9. Ікарді.

Вилучення: Ротань (68).

«Дніпро» через військові події на сході України змушений проводити домашні ігри у Києві. На щастя, столичні уболівальники не підводять і приходять підтримувати дніпропетровську команду. Підопічні Мирона Маркевича ж хотіли віддячити їм за це. Практично увесь перший тайм «Дніпро» на рівних бився з італійцями і навіть мав невеличку перевагу. Локомотивом атак українців був щойно поставлений на ноги Євген Коноплянка. Але захист «Інтера» настільки кваліфікованим, що при усіх стараннях дніпрян багато небезпеки біля воріт Хандановича створити не виходило. Лише одного разу Коноплянка дальнім ударом змусив Хандановича продемоснтурвати майстерність. Під завісу гри вперед ледь не вийшли гості після удару головою нападника велетня Кузмановича.

Друга половина гри була рівнішою. Але вже поступово ініціативу на себе почали перебирати гості. Супермомент італійці мали на 55-й хвилині. Але Денис Бойко спочатку відбив удар Д'Амброзіо семи метрів, а потім ще й витягнув добивання Ікарді з іще ближчої відстані. Українці відповіли ударом Коноплянки.

Остаточно зламало гру «Дніпра» вилучення капітана Руслана Ротаня. За вісім хвилин він примудрився схопити два попередження. Руслан багато фолив і розмовляв і у першому таймі, але арбітр зважав на його капітанський статус.

Уже через кілька хвилин після вилучення італійці використали чисельну більшість. Д'Амброзіо як криголам продавив кількох захисників «Дніпра» і розстріляв ворота. На цьому можна було і завершувати. Гості, маючи наднадійний захист, спокійно довели гру до фінального свистка.

У паралельному матчі "Карабах" – "Сент-Етьєн" зафіксована нульова нічия.

https://www.youtube.com/watch?v=LShzXBdEpeg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися