«Дніпро» зіграв на утримання з посереднім «Сент-Етьєном»
Спорт

«Дніпро» зіграв на утримання з посереднім «Сент-Етьєном»

3 жовтня 2014, 09:43
0
0
Сподобалось?
0

У другому поспіль матчі групового етапу Ліги Європи «Дніпро» не зміг порадувати своїх уболівальників. Перед матчем з «Сент-Етьєном» українські ЗМІ на повну катушку розповідали про те, що команда Мирона Маркевича матиме справу з найтитулованішим клубом Франції. Схоже на те, що Мирон Маркевич теж уважно читав пресу і дивився телевізор, і сам повірив у цю тезу, хоча усі великі звитяги «Сент-Етьєна» уже давно-давно позаду. Наставник «Дніпра» чомусь обрав на гру з посереднім суперником захисну тактику і взагалі ледь не програв.

«Сент-Етьєн» - «Дніпро» - 0:0

«Сент-Етьєн»: 1. Рюффьє, 29. Клер, 10. Коад (Корне, 76), 18. Лемуань, 27. Табану, 26. Байял Салл, 23. Клеман, 24. Перрен, 7. Градель, 13. ван Волфсвінкель, 22. Монне-Паке.

«Дніпро»: 71. Бойко, 3. Мазух, 17. Стрінич, 44. Федецький, 23. Дуглас, 7. Канкава (Шахов, 79), 18. Зозуля (Селезньов, 74), 20. Бруно Гама, 89. Політило, 4. Кравченко, 9. Калінич (Коноплянка, 56).

Не реалізований 11-метровий: Калінич (28).

У Франції «Дніпро» грав у до непристойності оборонний футбол. Єдиний шанс відзначитись команда Маркевича мала у першому таймі. Єдина більш-менш осмислена атака українців закінчилася призначенням пенальті у ворота французів. Нечемно у своєму штрафному майданчику господарі поля повелися з Каліничем. Сам хорват і пробив 11-метровий, але переграти голкіпера збірної Франції Рюффьє не спромігся.

У другому таймі «Дніпро» взагалі думав тільки, якби відстояти хоча б нульову нічию. При цьому захист дніпропетровців не виглядав вже настільки надійно. Щонайменше чотири рази свою команду рятував від вірних голів голкіпер Денис Бойко. Він став головним героєм «Дніпра» у цьому матчі.

Також у групі «F» міланський «Інтер» обіграв «Карабах» з рахунком 2:0. «Дніпро» з одним очком посідає передостаннє місце.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися