«Шахтар» вилетів з Ліги Європи, а «Динамо» вийшло на «Челсі»
Спорт

«Шахтар» вилетів з Ліги Європи, а «Динамо» вийшло на «Челсі»

22 лютого 2019, 20:02
0
0
Сподобалось?
0

«Айнтрахт»-«Шахтар» – 4:1

Голи: 1:0 – Йовіч (23), 2:0 – Алле (26 - з пенальті), 2:1 – Мораес (62), 3:1 – Алле (79), 4:1 – Ребіч (87).

«Айнтрахт»: Трапп, Абрахам, Хінтереггер, НДіка, да Коста, Хасебе, Гачинович (де Гузман, 90), Роде (Віллемс, 73), Костіч, Йовіч (Ребіч, 70), Алле.

«Шахтар»: Пятов, Бутко (Болбат, 65), Хочолава, Матвієнко, Ісмаілі, Коваленко (Кайоде, 78), Патрік, Марлос, Тайсон, Соломон (Майкон, 46), Мораес.

Перший матч – 2:2.

Донецький «Шахтар» дещо сенсаційно завершив виступити у Лізі Європи уже в 1/16 фіналу. Після нічиєї в Харкові з «Айнтрахтом» гірникам потрібно було потужно зіграти на виїзді у Німеччині. Натомість підопічні Пауло Фонсеки повністю провалили перший тайм. На два голи німців донеччани відповіли всього одним небезпечним ударом Мораеса. По перерві «Шахтар» заграв краще. У дебюті другого тайму Мораес відіграв один м’яч, замкнувши прострільну передачу у штрафний майданчик від Імаілі. Німці розгубилися й посипалися. Це був момент коли «гірники» могли вирішувати долю матчу й моменти для цього були. Однак німцям щастило. Спершу після ударів Марлоса та Тайсона м’яч двічі влучав у поперечину воріт «Айнтрахта». Напевно «Шахтар» таки б дотис німців, але обрізка Марлоса біля чужого штрафного майданчика вилилася у швидку контратаку господарів поля й третій гол у ворота П’ятова. Далі гра втратила інтригу й німці довели справу до розгрому.

«Динамо»-«Олімпіакос» – 1:0

Гол: 1:0 – Соль (32).

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Шабанов, Бурда, Кендзьора, Шепелєв, Шапаренко (Гармаш, 76), Буяльський, Вербич (Смирний, 92), Циганков, Соль (Русин, 92).

«Олімпіакос»: де Са, Цимікас, Сіссе, Мерія, Торосідіс, Бухалакіс (Натхо, 65), Гільєрме, Каштелу, Фортуніс (Герреро, 65), Діаш (Масурас, 46), Хассан.

Перший матч – 2:2.

Єдиним представником України в 1/8 фіналу Ліги Європи буде столичне «Динамо». Кияни у рідних стінах мінімально здолали грецький «Олімпіакос». У першому таймі кияни зіграли від атаки і цілком логічно повели у рахунку. Дебютним голом за «Динамо» відзначився іспанець Фран Соль. У другому таймі кияни віддали ініціативу гостям. Головною фігурою у «Динамо» став голкіпер Бойко, який, як мінімум, тричі рятував свою команду від гола. «Пробити» його греки так і не спромоглися.

У наступному раунді «Динамо» зіграє проти лондонського «Челсі». Перший матч відбудеться у Лондоні 7 березня, а матч-відповідь - 14 у Києві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися