Оргазм за… сім тисяч доларів
Невигадана історія

Оргазм за… сім тисяч доларів

23 вересня 2018, 08:27
0
3
Сподобалось?
3

Віра у свої майже сорок літ досі не знала справжнього жіночого щастя. З першим чоловіком прожили всього кілька місяців – і розбіглися. Сімейне життя одразу не склалося, тож вирішили одне одного не гризти. З другим промучилася цілих п’ять літ. Але від обох не залишилося ні діток, бо так завагітніти й не змогла, ні навіть солодких спогадів. Молодість минала, а все залишалася сама.

Що має дружину з дітьми, не зізнався

Чому Вірі не таланило із заміжжям? Мама стільки сліз виплакала, стільки молитов проказала, випрошуючи у Бога для єдиної дочки щастя. А його все не було. І гарна, і розумна, і своє житло має. А хороші чоловіки щось не трапляються.

Був якийсь Алік, далекобійник. Катався по світу, до Віри приїжджав на три місяці в рік. Вона йому все годила, тішилася, що в хаті хоч і не постійно, а є чоловік. Думала, що заміж покличе, а там вона вмовить його роботу змінити. Та де там! Тільки заходила мова про серйозне – він від розмови втікав. Мати просила Віру одуматися, гнати такого «зятя» геть. Бо йому добре: випрано, наварено, у хаті чистенько, жінка, як квіточка. А він мужлан – тільки про своє задоволення дбає, палець об палець для неї не вдарить. Дасть кілька тисяч на харчі – й вимагає три рази на день свіжих «марципанів». Слова ніжного про Віру ніколи від нього не чула. Та дочка не слухала материних аргументів. Хто зна, скільки б ще років Аліку віддала, якби не один випадок.

Якось після вечері Віра мила посуд. Алік саме пішов у ванну. Аж тут задзвонив його телефон. Якийсь невідомий номер. Думала, то з роботи – і слухавку взяла. На тому кінці почула жіночий голос:

– Ти там ще довго в дорозі будеш? Діти питають, коли повернешся?

Віра подумала, що хтось помилився номером, і, не промовивши ні слова, вимкнула телефон.

Але він задзвонив знову. Цього разу Віра вирішила перепитати, хто це і кому дзвонить. Так дізналася, що в Аліка є дружина і трійко малих дітей! Це від них він тікає до неї й командує Вірою так, як ним вдома. Як досі не запідозрила, що щось не так?

Зустріч у нічному клубі

Виплакала Віра не один місяць, згадуючи, в яку халепу попала. Бідкалася, що знову лишилася сама. Якби хоч завагітніла, було б легше – мала б дитятко, для кого жити. А так…

Вибратися з депресії допомогли подруги. І саме завдяки їм Віра зустріла чоловіка, який змінив її життя.

Запросила її Алка святкувати своє сорокаріччя. Вона теж розлучена, але з цього ніколи драми не робила. Мала дорослого сина, тож тепер починала жити для себе. Особливо любила час від часу гульнути в нічному клубі. От і потягнула із собою для компанії Віру.

– Певно, я краще іншим разом колись до тебе на каву зайду, – спробувала віднікатися Віра.

Та Алла наполягла:

– У тебе що, діти вдома плачуть? Досить у чотирьох стінах сидіти. Покажу тобі інше життя.

І Віра таки погодилася.

Алла добре знала, що у подруги немає клубного одягу, тому принесла їй кілька своїх суконь. Розмір підійшов ідеально. А ще Віра була трішки вищою, тож усе на ній виглядало значно ефектніше.

У клубі їх уже чекала компанія. Вечір справді видався чудовим. Хоч музика й гучно бабахкала, та після кількох коктейлів Вірі вона почала подобатися. Вона ніколи в такому місці не була. Тож коли гості стали розходитися, вирішила залишитися ще на трохи. І коли за столиком стало порожньо, до Віри підсів симпатичний незнайомець.

Ніч щастя

– Скучаєте? Дозвольте прикрасити ваш вечір. Як вас звати? Мене – Тимо­фій, – відрекомендувався.

– Я – Віра, – відповіла.

Тимофій одразу їй сподобався, дарма, що був молодшим на цілих десять літ. Він вмів підтримати розмову на різні теми. А ще так тонко підловив Вірин настрій, знав, як підібрати потрібні слова, що вона аж танула від них. А коли молодик запросив її на танець, здавалося, увесь світ крутиться лише навколо них двох. Віра вже не чула гучних музичних басів, що гриміли навколо. У вухах линула лише мелодія з його ніжних слів.

Світало. Клуб зачинявся, треба  було збиратися додому. Тимофій запропонував Вірі відвезти її на таксі. А там напросився до жінки на каву.

– Незручно якось, – опустивши очі, промовила вона. Та потім махнула рукою: – А, ходи.

Кава плавно перейшла у поцілунки. Ще мить – і Віра вже мліла від пестощів Тимофія у спальні. Це було таке досі не знане блаженство, що аж, здавалося, втрачала від нього свідомість. Вперше у житті вона відчула себе бажаною, по-жіночому щасливою. Вперше відчула оргазм…

Після бурхливої ночі Віра заснула. Та так міцно, що не зогледілася, коли Тимофій підвівся й пішов. Вона ще додивлялася якийсь солодкий сон, у якому голосно сміялася. Прокинулася дуже щасливою. Та коли вийшла зі спальні, враз усмішка зникла з обличчя. У вітальні все було догори дригом. Валялася її білизна, блузки, сукні, у серванті переставлене скло. Вона кинулася до сховку, де тримала гроші – сім тисяч доларів, й у відчаї до неї дійшло: Тимофій її ошукав! Він виявився звичайнісіньким злодюжкою, що скористався її самотністю.

Віра поліцію не викликала – було настільки соромно і боляче. Не минало дня, щоб не згадувала Тимофія незлим тихим словом. Сердилася на себе, що так бездумно втратила усе.

Але минуло кілька днів – і Віра таки подякувала нічному гостю. Бо зрозуміла, що… вагітна. Зараз вона виховує маленьку донечку і почувається найщасливішою у світі.

Наталія КРАВЧУК

Передрук заборонено!

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися