Чоловік відрубав молодій дружині руки та вона стала моделлю і вийшла заміж вдруге
Невигадана історія

Чоловік відрубав молодій дружині руки та вона стала моделлю і вийшла заміж вдруге

8 листопада 2020, 22:30
0
0
Сподобалось?
0

У грудні 2017 року ця новина облетіла весь світ: у Підмосков’ї 26-річний чоловік вивіз дружину до лісу і відрубав їй дві руки. Шокувало те, що садист був за фахом… сімейним психологом.

Рита Грачова працювала журналісткою. Пара прожила у шлюбі сім років, ростила маленьких синочків. Чоловік безпідставно став підозрювати дружину у подружній зраді.

Спочатку він вивіз її до лісу і, приставивши ножа до горла, вимагав назвати ім’я коханця. Потім навіть возив її у Москву на детектор брехні. Молода жінка зрозуміла, що життя з колись коханим Дімою вже не буде, й подала заяву на розлучення. Та він рвав паспорт, погрожував або кислотою хлюпнути в лице, або закопати її так, що ніхто не знайде. І раптом ніби змінився, заспокоївся. Хоча Рита все одно побоювалася чоловіка і намагалася нікуди з ним не їздити. Але того злощасного грудневого дня вона втратила пильність і сіла з дітьми до нього в машину. Спочатку вони завезли синів у садочок, а потім…

Знову ліс. Сокира в багажнику. Думала, хоче налякати. «Відрубаю тобі руки, щоб ти не могла гладити ними наших дітей», – сказав садист і «турботливо» перетиснув руки дружини джгутом, щоб вона не померла від крововтрати…

– Він відрубував мені палець за пальцем, а потім обидві кисті. Сказав: «Заяву на розлучення тепер ти подати не зможеш», – згадувала журналістам ті страшні події Рита.

Від побаченого жахнулися навіть лікарі, коли покалічену жінку катюга привіз у московську лікарню. Врятувати праву руку шансів вже не було. За ліву медики готові були боротися, але кисть залишилася в засніженому лісі. По неї відправили поліцейських, які й доставили відрубану руку в операційну. Операція тривала понад дев’ять годин, але мікрохірурги кінцівку таки пришили. Вона прижилася, хоч і зі страшними рубцями на все життя. Шрами залишилися й на ногах, бо кат порубав і ноги дружини. Через рік після трагедії у Німеччині нещасній жінці встановили на праву культю біонічний протез, гроші на який збирали усім миром. Дітям Рита не розповіла нічого. Сказала, що потрапила в аварію. Вони ще надто маленькі, щоб знати жахливу правду.

А чоловік за скоєне отримав 14 років тюрми. І навіть звідти присилав есемески з погрозами: «Або будеш моєю, або нічиєю».

Маргарита рік тому таємно вийшла заміж. Зі своїм обранцем жінка познайомилася у соцмережах. А ще вона стала моделлю, щоб почуватися впевненіше у житті, незважаючи на те жахіття, яке їй довелося пережити. І стати прикладом для інших жінок. Вона навіть написала про це книгу. Також вперше стрибнула з парашутом. А ще зуміла одягнути коротеньку спідничку, хоч на її нозі видно величезні шрами.

Ніна РОМАНЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися