Україна не «відріже» газ окупованому Донбасу
Україна

Україна не «відріже» газ окупованому Донбасу

29 жовтня 2014, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

 

Як ми вже повідомляли, Донбас - у лідерах серед боржників за газ (борги давно перевалили за 5 мільярдів гривень). Проте навіть сьогодні, коли значна територія Донеччини та Луганщини окупована бойовиками, Україна постачає туди блакитне паливо, і ми за нього далі сплачуватимемо!

Про те, що Україна не відключатиме населені пункти, які знаходяться на території так званої «Донецької народної республіки», від природного газу, заявив губернатор Донецької області Олександр Кіхтенко, повідомляє «Інйорматор».
«Інфраструктура дуже тісно пов'язана. Я доповідав про це в Києві. На сьогоднішній день її не можна розірвати. Цей процес ми відстежуємо, організовуємо взаємодію. Не робимо ніяких різких рухів щодо перекриття газу, розуміючи, що там (на території ДНР) теж перебувають громадяни України», - сказав Кіхтенко.
Проте фахівці попереджають: якщо не обмежити подачу газу на окуповані території, то до кінця опалювального сезону ЛНР може вкрасти 1 млрд куб. м блакитного палива. За словами директора «Луганськгазу» Сергія Кузьменко, обіцяючи жителям «республіки» безкоштовний газ, терористи прекрасно розуміють, що Україні він обійдеться в чималу суму.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися