У Маріуполі знешкодили мережу інформаторів та диверсантів
Україна

У Маріуполі знешкодили мережу інформаторів та диверсантів

14 листопада 2014, 12:56
0
1
Сподобалось?
1

У результаті спецоперації контррозвідки СБУ в Маріуполі Донецької області були викриті та затримані ватажок розвідувально-диверсійної групи з позивним «Старий» та три члени його групи. Диверсанти планували вчинити провокації з людськими жертвами на військових та стратегічних об'єктах регіону, у місцях масового скупчення людей.

Зловмисники також намагались створити в регіоні розвідувально-інформаційну мережу для збору і передачі терористам даних щодо дислокації та переміщення сил АТО, корегування їх вогню. Під час обшуку помешкань затриманих зловмисників, серед іншого, вилучені схеми охорони об'єктів маріупольського порту, список необхідного диверсантам озброєння, інформує прес-служба СБУ.

Іншу розвідувально-диверсійну групу співробітники СБУ викрили в Рубіжному Луганської області. Контррозвідка затримала двох бойовиків батальйону «Прізрак»,  які прибули у місто,щоб вербувати місцевих жителів для вчинення терористичних актів у регіоні з використанням вибухівки та стрілецької зброї.

Крім того, Службою безпеки України у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України та Нацгвардії затримано чотирьох осіб, які за завданням  керівництва розвідувально-диверсійних підрозділів терористичної організації ДНР коригували вогонь бойовиків та повідомляли їм про дислокацію і переміщення сил АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися