Підкладала маленьку доньку під багатого іноземця...
Україна

Підкладала маленьку доньку під багатого іноземця...

6 грудня 2014, 18:36
0
0
Сподобалось?
0

 

Про шокуючі факти розбещення дітей їхніми батьками розповідає «Високий Замок». Зокрема, про матір, яка була сутенеркою своєї 11-річної донечки, та чоловіка, що сам ґвалтував та підкладав таксистам тіло маленької падчерки й вагітну дружину.

 

Мати-звідниця

 

З допомогою громадських активістів правоохоронці Києва  розшукали 14-річну дівчинку, яка зникла у червні цього року. Мала, розуміючи, що її розшукують, змінила колір волосся з темного на світле, вживала інших засобів маскування. Коли міліціонери повідомили знайді, що відвезуть її до мами,  дівчинка впала в істерику. Умовляючи міліціонерів не везти її до рідної домівки, дівчинка розповіла історію,  від якої навіть у досвідчених і до всього звиклих оперативників волосся стало дибки. Вони нарешті зрозуміли, чому не підтверджувалися свідчення матері дитини, які та надавала після зникнення доньки... На початку червня цього року до міліції звернулася жителька Київської області. Вона повідомила,  що приїхала з донькою до Києва, і мала загубилася на привокзальному ринку. Перевіряючи цю інформацію, правоохоронці з'ясували, що жінки з донькою того дня у столиці не було, проте продовжували пошуки зниклої дівчинки. Згодом з'ясувалося, що насправді мала втекла з квартири підстаркуватого іноземця, який жив у столиці... 
Ще коли дівчинці було 11 років, мати примусила дитину жебракувати. Одного разу привела дитину до літнього іноземця і почала просити у нього гроші буцімто на лікування хворої доньки. Чоловік  дав певну суму та запросив ще заходити в гості.  З того часу жінка з донькою неодноразово відвідували "доброго дядька". Той щоразу пригощав солодощами, давав гроші, дарував одяг.  
Одного разу чоловік почав чіплятися до дівчинки: то на коліна посадить, то поцілує. Попри  юний вік, мала зрозуміла, чого від неї треба чоловікові, та повідомила про це мамі. У відповідь жінка накричала на доньку, вдарила її та наказала нікому не розповідати  "дурниць". 
Під час чергового візиту до іноземця дівчинка випила води, і у неї запаморочилася голова.  Мати запропонувала доньці лягти на ліжко в спальні та відпочити. Коли дитина прокинулася, побачила на простирадлі  бурі плями та відчула біль унизу живота. Поруч хропів голий власник житла... 
Понад три роки  жінка водила свою доньку до старого  педофіла, щоразу отримуючи гроші за звідництво. Час від часу дівчинка,  яка ненавиділа свого ката,  відмовлялася йти до нього. Тоді мати кидалася на малу з кулаками й силою примушувала йти до "благодійника". 
У день зникнення дівчинки педофіл черговий раз зателефонував матері дитини і наказав  привезти до нього доньку. У квартирі збоченця дівчинка почала крізь сльози благати матір не залишати  її на ніч у педофіла. Та  жінка штовхнула доньку в руки негідника і пішла геть. Чоловік зачинив двері і сховав ключ, щоб його жертва не могла втекти. Поглумившись над тоді вже  14-річною дівчинкою,   негідник заснув. Мала знайшла ключ від дверей та втекла і від свого мучителя, і від матері-звідниці... 
Почувши цю моторошну розповідь, правоохоронці прийшли  до іноземця з ордером на обшук. У квартирі знайшли безліч дитячих фотокарток, сексуальних іграшок,  чимало жіночого та дитячого одягу. Увімкнувши  комп'ютер збоченця, правоохоронці  побачили, що педофіл листувався з дітьми через соціальні мережі. 
Коли тривав обшук, у двері хтось подзвонив. Оперативники відчинили  й побачили на порозі... матір дівчинки-підлітка, яку роками ґвалтував збоченець. Жінка прийшла до нього зі своєю старшою, 18-річною донькою. Можна лише здогадуватися, для чого її привела... 
Педофіла-іноземця та жінку,  яка підкладала під нього власну дитину, взяли під варту. Поки що вони своєї вини не визнають. Проти чоловіка почали кримінальне провадження за звинуваченням у розбещенні неповнолітніх. Жінку звинувачують  у звідництві.

Пропонував  клієнтам вагітну дружину та 12-річну падчерку

Не менш жахливий факт сексуального насилля та моральної деградації викрили у Чернігові. У цьому місті негідник за 50 гривень клав під клієнтів свою 12-річну падчерку, яку й сам постійно ґвалтував. 
Раніше судимий за розбещення неповнолітніх та збут порнографії чолов'яга започаткував родинний бізнес. Покидьок  влаштовував сексуальні оргії зі своєю дружиною та її малолітньою донькою від першого шлюбу. Ці оргії зловмисник  знімав на відео, а згодом продавав через мережу Інтернету. 
У перервах між зйомками порнороликів покидьок примушував падчерку надавати сексуальні послуги любителям "полунички". Для цього поставив у гаражі ліжко та запрошував до імпровізованого борделю всіх охочих, здебільшого місцевих таксистів. З кожного клієнта, який задовольняв свою хіть із  дитиною, звідник брав по 50 гривень. 
Навіть коли дружина покидька була на шостому місяці вагітності, чоловік продавав її клієнтам за 300 доларів. Коли жінка через погане самопочуття відмовлялася  від "роботи", чоловік жорстоко її карав. Наразі  зловмисник, проти якого почали кримінальне провадження за 12 (!) статтями Кримінального  кодексу, перебуває в СІЗО.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися