До Дня Збройних сил України військо отримало подарунок — нові танки, вертольоти та артилерійські установки
Україна

До Дня Збройних сил України військо отримало подарунок — нові танки, вертольоти та артилерійські установки

6 грудня 2014, 23:35
0
1
Сподобалось?
1

Президент Петро Порошенко в місті Чугуїв Харківської області взяв участь у церемонії передачі підрозділам Збройних Сил, які виконують завдання в зоні проведення антитерористичної операції, техніки і озброєння.

Підрозділам Збройних Сил були передані танки Т-64БМ «Булат», танки Т-64 БВ, Т-72 Б1, Т-72UA, Т-72A, БТР-3е та БТР-4е, самохідні артилерійські установки 2C1 «Гвоздика» і вертольоти Мі-8 та Мі-2. Всього близько 100 одиниць. Президент особисто оглянув всі види озброєння і техніки та поспілкувався з військовими.

Петро Порошенко висловив сподівання, що отримана техніка і зброя, а також любов до Батьківщини принесуть українським військовим перемогу і звільнять українські території від окупантів. В той же час Петро Порошенко підкреслив, що залишається прихильником мирного вирішення конфлікту.

Глава держави наголосив, що без системного забезпечення військ сучасною зброєю і технікою неможливо перемогти у війні. «У війська надходять нова бронетехніка, високоточні протитанкові засоби, засоби контрбатарейної боротьби, зв'язку, систем захисту. Водночас ведуться переговори з нашими партнерами щодо закупівлі сучасних зразків зброї, яких сьогодні не вистачає у Збройних Сил України і виробництво якої в Україні наразі відсутнє», - повідомив Петро Порошенко. За його словами, «Укроборонпром» планує на 2015 рік дворазове збільшення завантаження потужностей з виробництва бронетехніки нового покоління, зокрема мова йде про нові БТР-4 та його модифікації, налагодження серійного виробництво бойової машини «Дозор» та танків «Оплот».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися