Україна

І з бідняка здеруть +30% податків, якщо доведуть, що він витрачає більше, ніж отримує

13 грудня 2014, 00:03
2
-12
Сподобалось?
-12

 

Влада нарешті вирішила взятися не лише за доходи українців, а й за їхні видатки. Якщо витрати переважатимуть за доходи, то людина муситиме сплатити податок, який складає 30 відсотків від суми перевитрат. Стягуватимуть його навіть без рішення суду!

Такий проект податкової реформи уже готують для розгляду в парламенті. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • галичанка
    галичанка

    гіршоі влади на Украіні ще не було.ВСІ ТАК ЗВАНІ рефрми уряду направлені на зубожіння пересічних громадян а головні задачі як очищення держави від корупціі особливо це стосуеться мвс від олігархату та хабарництва лишаються не вирішиними Влвді вигідно збагачуватися і надалі жиріти та робити вигляд реформаторівЦе просто абсурд

    13 грудня 2014, 08:00
    Відповісти
  • Права людини
    Права людини

    Такі податки можуть бути застосовані тільки для чиновників молодшого віку, які свою трудову діяльність почали із року введення обов'язкових декларацій. Але у молодих завжди є батьки і діди, а також померли родичі, які могли мати валютні доходи від бізнесу, який не обкладався податком. Крім цього, такі доходи родичів, що перейшли без офіційного прийняття в спадок, могли бути на депозиті і теж не обкладалися податком. Тобто є багато можливостей довести у суді, що купівля чогось дорогого була за кошти родичів, а довести, що ці кошти вкрадені, або відмиті у суді просто неможливо. Цей закон, як і закон про люстрацію є порушенням прав людини і Конституції України на презумпцію невинності. Спочатку треба доказати незаконність отримання грошей, а потім вже говорити про незаконне придбання громадянином чогось. таким чином, обидва закони - і про люстрацію, і про податок с купівлі - є політично мотивованими і не буде схвалений Європейськими комісіями. Такі закони, або їх проекти свідчать про низьку професійність тих, хто їх готував .

    13 грудня 2014, 12:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися