Нацгвардія затримала біля Попасної легковик з 1 мільйоном гривень у салоні
Україна

Нацгвардія затримала біля Попасної легковик з 1 мільйоном гривень у салоні

14 грудня 2014, 00:01
0
0
Сподобалось?
0

 

Бійці батальйону ім. генерала Кульчицького Національної гвардії на блокпосту в районі Попасної зупинили легковий автомобіль, в салоні якого виявили понад 1 млн грн. Гроші лежали у спеціально обладнаній схованці. Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії.
В авто їхали мешканці Луганська - водій та двоє пасажирів. Коли транспорт зупинили, чоловіки спробували відкупитися від нацгвардійців - запропонували «подяку» за те, аби їх відпустили без огляду. Однак бійці батальйону на таку пропозицію не пристали. Під час огляду автомобіля під заднім сидінням у спеціально обладнаній схованці військові виявили понад 1 мільйон гривень. Пасажири спочатку не могли мотивовано пояснити походження грошей та точну суму, але потім стали розповідати, що начебто до вересня продавали свиней на території так званої «ЛНР», мовляв, так наскладали гроші, щоб придбати рефрижератор.

Автомобіль і затримані особи були доставлені в розташування оперативного підрозділу СБУ для організації проведення перевірки. Уже встановлено зв'язок між ними та лідерами незаконних збройних формувань «ЛНР».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися