Євросоюз готується визнати «ЛНР» і «ДНР» терористичними організаціями
Україна

Євросоюз готується визнати «ЛНР» і «ДНР» терористичними організаціями

13 січня 2015, 23:32
1
1
Сподобалось?
1

Президент Європарламенту Мартін Шульцу заявив, що у четвер Європарламент закличе керівництво Євросоюзу включити так звані «ДНР» та «ЛНР» до списку терористичних організацій. Таким чином буде дана  належна міжнародно-правова оцінка діям бойовиків, які не хочуть спокою на Донбасі, які відмовляються виконувати Мінські домовленості.

Про це у своєму зверненні до українського народу заявив Президент Петро Порошенко, присвяченому жахливому теракту, який здійснили у вівторок під Волновахою. Нагадаємо, що бойовики «ДНР» завдали удару по пасажирському автобусу на блокпосту українських військових. В результаті 12 людей померли, ще 18 тримали поранення.

«Я висловлюю глибоке співчуття родинам загиблих та постраждалих від рук терористів.

Закликаю весь світ до солідарності з Україною, а всіх українців - до єдності перед загрозою, якою є агресія проти нашої країни та терористичні атаки. У нас Батьківщина -  Україна, і ми її захистимо!», - зазначив Порошенко.

Також він зазначив, що, у зв'язку з терактом, оголошений раніше спеціальний режим пропуску на тимчасово окуповані території буде ще посилено. Окрім того Петро Порошенко же завтра підпише указ про старт четвертої хвилі часткової мобілізації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олена
    Олена

    Порошенко объявляет вторую волну войны. Сутки назад Лавров предупреждал о подобном. Чую я, что автобус был подставой. Есть мнение, что на фоне терактов во Франции укры пытаются приравнять ДНР, ЛНР к террористическим районам Укры специально подстроили и расстреляли автобус с мирными жителями, чтобы оправдать новую волну мобилизации !!! http://stranavstrech.ru/groups/glas-naroda-6148/poroshenko-obyavlyaet-vtoruu-volnu-voyni/

    13 січня 2015, 23:47
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися