Україна

Сили АТО втратили 31-й блокпост. Є поранені та вбиті

21 січня 2015, 08:13
1
1
Сподобалось?
1

Вчорашні бої на Донбасі забрали життя кількох українських солдат. Як ми повідомляли, проти наших бійців в районі 29 та 31 блокопстів на так званій Бахмутській трасі виступили регулярні військові формування РФ. Вони вибили наших фронтовиків з 31-го блокпосту.

«У результаті бою сили АТО відійшли від 31 блокпосту до опорного пункту та, отримавши підкріплення (боєприпаси), продовжують вести бій, аби відновити свої позиції й вибити звідти ворога», - написала прес-служба Міноборони. Тим часом «Українська правда» з посиланням на командира батальйону «Донбас» Семена Семенченка повідомляє, що в результаті боїв 31-й блокпост був був практично знищений. А 29-й блокпост обстрілюється з далекобійної артилерії. Один танк, з якого вівся обстріл, знищений.

Станом на 19-ту годину вчорашнього вечора було сім поранених та один загиблий.

Також Семенченко заявив, що дуже постраждали цивільні населені пункти: Трьохізбенка, Щастя, Станиця Луганська, Кримське.

За його словами, підмога військовим вийшла, зв'язок в районі практично відсутній. Ситуацію ускладнює погода і серйозний артобстріл.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Марк
    Марк

    Жаль рядовых бойцов.А вот где было руководство?Вы ,что не видели,что будет наступление????Почему не накрыли их на подходе .......зв'язок в районі практично відсутній. Ситуацію ускладнює погода і серйозний артобстріл.....Вы что блин там мтс пользуетесь с Киевстар???? Что за БРЕД вы подаете людям.

    21 січня 2015, 08:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися