Україна

Вбиваючи українців, російські злочинці скасовують собі тюремні строки. У них вибір: Донбас або тюрма

26 січня 2015, 21:53
0
0
Сподобалось?
0

Кремль очищає країну від криміналітету. Полонені з числа російських військових зізнаються: на війну з Україною в РФ масово «мобілізують» злочинців. Вбиваючи українців, вони скасовують собі тюремні строки. Таку інформацію на своїй сторінці у Facebook оприлюднив прес-центр АТО.

У повідомленні йдеться, що вчора поблизу Санжарівки Луганської області українські військові взяли у полон механіка-водія танка, громадянина Російської Федерації Г., жителя Краснодарського краю (Республіка Адигея). В ході допиту бойовик повідомив, що він, маючи три судимості, був затриманий працівниками МВС РФ у Ростові-на-Дону на місці чергового злочину (викрадення автомобіля). Замість відсидки чергового тюремного строку начальник поліції Ростова-на-Дону запропонував крадієві на місяць відправитись на схід України захищати «руський мир», після чого з даного громадянина було б знято всі обвинувачення та закрито кримінальну справу.
За словами полоненого, сьогодні на Донбасі на боці терористів таким чином воює близько 70% громадян Росії. «Мені пофіг ця Новороссія, аби в каталажку не потрапити!», - заявив найманець під час допиту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися