Українські позиції закидають «м’ясом», відступати не дозволяють заградзагони — українцям аж бракує боєприпасів
Україна

Українські позиції закидають «м’ясом», відступати не дозволяють заградзагони — українцям аж бракує боєприпасів

1 лютого 2015, 16:17
1
2
Сподобалось?
2

Після того як втратили актуальність бої за донецький аеропорт російське командування та сепаратисти спрямували усі зусилля на оточення Дебальцівського плацдарму. По усій дузі, яку утримують українські силовики відбуваються відчайдушні штурми. Наші бійці все частіше відзначають, що супротивник вдається до тактики, якою у часи Другої Світової прославився радянський полководець Костянтин Жуков, використовуючи людей у якості гарматного м’яса.

 

Зокрема, про обманні штурми «казачих» підрозділів, які закінчуються колосальними втратами, повідомляє група «Інформаційний спротив». Підтверджує цю інформацію також журналіст Андрій Цаплієнко.

«З одного з дебальцевських НП повідомляють: «У місті палають будинки, ніхто їх не гасить. Пожежні команди не можуть працювати під обстрілами. Сепари менше ніж за півтора кілометри від околиць. Валять безперервно зі всіх калібрів. Ми даємо адекватну відсіч. Але вони насуваються, незважаючи на втрати. Виглядає так, ніби їм дали команду завалити нас гарматним м'ясом, ось така у них нехитра стратегія». На моє запитання чого на позиції бракує, мій товариш відповідає: «Нам би боєкомплекту підкинути, і все буде гаразд», - написав у Фейсбук Цаплієнко.

Блогер Олег Ярчук зі свого боку говорить про те, що за спинами сепаратистів з’явилися заградзагони. Вони діють у районі стратегічно важливого для обох сторін міста Вуглегірськ, яке не половину уже контролюють бойовики.

«У районі населеного пункту Вуглегірськ підрозділи 31-го гв. ОДШБ ПДВ (*в/ч 73612 Ульяновськ) при виконанні бойового завдання накриті випереджувальним вогнем ВСУ «200» - 9, «300» - 16. Несанкціонований відхід підрозділу був зупинений частинами ОДОН ВВ МВС РФ (*дивізія ім. Дзержинського)», - зазначив Ярчук.

І навіть така тактика не надто допомагає оскаженілим терористам. За даними, які кілька годин тому оприлюднив Андрій Цаплієнко, на північно-східному напрямку в районі Дебальцевого українським військовим вдалося відкинути супротивника «за поребрик».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Мыкола
    Мыкола

    А как по мне, то безголовый мне очень понравился. А может он таким и был если пришел на украинскую землю. Так или иначе, но....хер с ними. Они получили то, зачем прищли - СМЕРТЬ.

    2 лютого 2015, 05:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися