Україна

СБУ затримала підполковника-зрадника з Генштабу, посібника бойовиків, який підбурював бійців і дезертирів на бунт

5 лютого 2015, 04:35
0
1
Сподобалось?
1

Працівники Служби безпеки України затримали підполковника Генерального штабу ЗСУ, який є одним із організаторів фейкового «штурму» Адміністрації президента 3 лютого. Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко на брифінгу у середу, 4 лютого.

За його словами, високопосадовця Генштабу затримано разом з іншими учасниками злочинного угрупування, які підбурювали на протестні акції дезертирів добровольчих батальйонів, а також «людей у військовій формі, які ніколи не були в АТО».

«Нами затримано громадянина України, підполковника одного з керівних підрозділів Генштабу, його прізвище Чорнобай, 1974 року народження», - заявив голова СБУ. Затримали також спільника цього чиновника – представника «терористичної організації ДНР, який організовував підривну та шпигунську діяльність на нашій території, його прізвище – Малешко».

За словами Наливайченка, підполковник Чорнобай, користуючись службовим становищем і працюючи інструктором в одному з добровольчих батальйонів, надавав бійцям неправдиву інформацію про завищені втрати сил АТО на Донбасі, чим підбурював їх до протестних акцій. Крім того, він розвивав агентурну мережу для цієї підривної діяльності.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися