Через заблоковану трасу Дебальцеве-Артемівськ прорвався конвой 128 бригади з пораненими
Україна

Через заблоковану трасу Дебальцеве-Артемівськ прорвався конвой 128 бригади з пораненими

12 лютого 2015, 03:36
0
0
Сподобалось?
0

Найгарячішою точкою на карті Донбасу нині залишається район міста Дебельцеве. Тут уже кілька діб в оперативному оточені перебуває значне угруповання українських військ.

За даними журналіста Юрія Бутусова, протягом доби тривали бої в районі Логвинове. По району, прилеглому до села, завдаються артилерійські удари. Однак атаки українських військ результату не досягли – супротивник як і раніше контролює район Логвинове. Таким чином, наші війська вже третю добу залишаються в оперативному оточенні. Доставка предметів постачання і боєприпасів припинена. Сьогодні невеликий український конвой, організований бійцями 128-ї гірсько-піхотної бригади зміг прорвати кільце і вивезти поранених з Дебальцевського плацдарму.

«Річ у тім, що противник зайняв придатні для оборони позиції в районі Логвинове, але не наважується взяти під контроль польові дороги, і не розширює зону прориву. Швидше за все, основною причиною припинення подальших активних дій є брак сил у російських загонів, які понесли великі втрати в боях.

Сьогодні цілий день йшли бої, але завдання з деблокування військ не виконана через поспішне введення в бій невеликих підрозділів, які не мають ефективної взаємодії як між собою, так і з артилерією», - додав Юрій Бутусов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися