Бойовики пішли на штурм наших підрозділів у Дебальцевому. Беруть полонених (прізвища)
Україна

Бойовики пішли на штурм наших підрозділів у Дебальцевому. Беруть полонених (прізвища)

17 лютого 2015, 16:19
1
0
Сподобалось?
0

Терористи порушили перемир’я й пішли на штурм Дебальцевого. Українських бійців вбивають або ж беруть в полон.

«Зараз за Дебальцеве йдуть бої. Йде бойова операція, ворог штурмує наші позиції і певні об'єкти. В даний момент тривають обстріли і штурмові дії противника», - повідомив  речник прес-центру штабу АТО Анатолій Стельмах.

За його словами, наступ російсько-терористичних сил здійснюється зі сторони захопленого раніше бойовиками Вуглегірська. 

Тим часом російські ЗМІ («Лайфньюз» та Перший канал») показали захоплених в полон українських солдатів у Дебальцевому. Мова – про дев’ятьох бранців. У кадрах – полонений солдат Андрій Квятковський (БТР, в якому їхав, підбили, коли він супроводжував колону військових). Згадується також  ім'я та прізвище ще одного полоненого - Дмитра Кебеча. Також показано ватажка ДНР Олександра Захарченка з бойовиками на тлі залізничних складів у північній частині міста. Судячи з усього, це вантажна станція на вул. Тельмана.

Тим часом народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що українські військові звільняють «Дорогу життя» «Артемівськ-Дебальцеве». Він зауважив, що завдяки безпілотникам було виявлено тактичну групу російсько-терористичних військ з 40 одиницями бронетехніки. Вона зайшла у Логвинове й атакувала наших бійців. Завдяки отриманим точним координатам розташування групи артилерія ЗСУ нанесла по ній удар. Бойовики понесли великі втрати, «дорога життя» звільняється.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • qwerty
    qwerty

    Цілеспрямована зрада вищого керівництва. Тільки починаємо наступати, порошенко, я пазюр в сраку лізе з миром, турчинов терміново їде зупинити наш наступ під Маріуполем. і т.д. Українці виходим на майдан і починаємо нищити цю наволоч.

    17 лютого 2015, 17:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися