Україна

Мобілізовані журналісти стануть прес-офіцерами

16 березня 2015, 17:16
0
0
Сподобалось?
0

Міністерство оборони України відібрало 40 кандидатів з числа мобілізованих журналістів на посади прес-офіцерів підрозділів. Урочисте відкриття тренінгу для тих мобілізованих журналістів відбувся у понеділок у (ВІКНУ) Військовому інституті Національного університету імені Тараса Шевченка.

«Ваша зброя - це об'єктиви та перо, які повинні розповідати правду про те, що роблять наші воїни, як вони відстоюють нашу незалежність. Успіх вашої роботи - це успіх усієї країни, міжнародної спільноти, перелом в інформаційній війні, в яку противник вже багато років вливає мільярдні кошти», - заявив під час відкриття заходу перший заступник міністра оборони України Петро Мехед, пише «Високий Замок».

Упродовж тижня 40 відібраних кандидатів (фотокори, оператори, кореспонденти та ведучі українських телеканалів, регіональних ЗМІ) на базі ВІКНУ пройдуть тренінги з організації роботи інформаційно-медійних структур МОУ в районах проведення АТО. Після цього вони будуть призначені на посади та відправляться у складі свого підрозділу в район проведення антитерористичної операції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися