Енергобізнес Ахметова — на межі банкрутства
Україна

Енергобізнес Ахметова — на межі банкрутства

25 березня 2015, 23:57
1
0
Сподобалось?
0

Перенесення керівництвом ДТЕК виплати позик на 2019 рік говорить про фактичне банкрутство Ахметова. Про це заявив народний депутат Олексій Мушак, пише «Високий Замок».

«Візьмемо приклад зникнення великого бізнесу Ахметова. В нього є компанія ДТЕК – це найбільший гравець на енергетичному ринку, який в цьому році мав виплатити близько 200 мільйонів доларів за позиками. Він запропонував перенести виплату цих позик на 2019 рік. Це говорить про одне – про фактичне банкрутство. В нього є активи, але немає обігових коштів, щоб заплатити 200 мільйонів», – сказав Мушак.
Нардеп пояснив, що однією з причин банкрутства є те, що Ахметов хотів за рахунок держбюджету віддавати безкоштовно електроенергію, яку генерують його підприємства на території підконтрольній сепаратистам, однак влада цього не дала зробити. Він також наголосив, що не йдеться про перерозподіл ресурсів між приватними структурами, а про те, що олігархи втрачають свої активи, які законно повертаються в управління державою. «Процес пішов не з Коломойського. Просто у Ахметова були не такі потужні медіа-ресурси, як у Коломойського. Тому цей конфлікт не був таким публічним», – наголосив Мушак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Макс
    Макс

    Поки що це просто розмови. Ось коли реально з Ахметова почнуть отримувати заборговане, тоді й можна погодитись, що справедливість торжествує.

    26 березня 2015, 07:04
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися