Подробиці убивства Бузини
Україна

Подробиці убивства Бузини

16 квітня 2015, 21:03
2
0
Сподобалось?
0

Уже з’явилися перші подробиці з місця убивства журналіста-українофоба Олеся Бузини.

«Станом на 16:50. за словами начальника міліції Києва Олександра Терещука, правоохоронці опитали близько п'яти свідків, які бачили момент вбивства. Відеокамери, встановлені на будинку, зафіксували рух синього автомобіля марки «Форд». По тривозі піднятий гарнізон міліції Києва. Введено в дію оперативний план по затриманню злочинців «Сирена». За даними попереднього огляду тіла встановлено, що потерпілому стріляли в голову і груди. Точна кількість пострілів встановлюється. Тривають оперативно-розшукові заходи з метою встановлення та затримання зловмисників. Створена спеціальна робоча група зі слідчих міліції та прокуратури. Її роботу координує виконувач обов’язків глави МВС України Василь Паскал», - зазначили у прес-службі МВС.
З інших джерел відомо, що пострілів було чотири, у тому числі контрольний – у голову. Два дні перед цим за бузиною стежили – очевидці впізнали «чуже» авто, яке перед цим «маячило» у дворі.

Мати скандального українофоба в ефірі одного з телеканалів сипала прокляттями на вбивць сина.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Микола Підпузько
    Микола Підпузько

    Звичайно. Людина такої смерті не заслуговує. Але кількість Халтуріних(Судоплатових та інших подібних) ,яких совкова влада заохочувала, не перевелися, І людина, яка зневажливо відносилась до "символів" нації, заслуговує на таку ж зневагу. Але не в такий спосіб. Але ж не всі ж і такими способами нехтують. Я , честно, "и не скорблю и не плачу", а рідних жаль, що сина так виховали.Краще ,щоб таких випадків не було. На останок скажу: Бузина сіяв своє, путлєр сіє теж своє, а жнива жавжди будуть. Така суть природи.

    16 квітня 2015, 22:45
    Відповісти
  • патріот07
    патріот07

    Собаці - собача смерть. Мені бродячої собаки більш жаль, чим цього виродка. Після таких випадків, може трохи таких виродків виїде в рашку .

    16 квітня 2015, 22:59
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися