«LifeNews» показав зрадника з СБУ, який передав бойовикам секретну інформацію про операцію у Дебальцевому і втік до Росії
Україна

«LifeNews» показав зрадника з СБУ, який передав бойовикам секретну інформацію про операцію у Дебальцевому і втік до Росії

22 квітня 2015, 17:59
1
0
Сподобалось?
0

В Україні 35-річного капітана СБУ Шляпкіна обґрунтовано звинувачують у державній зраді і шпигунстві на користь ворога. Цей офіцер координував роботу Держслужби спецзв'язку вищих посадових осіб та військового керівництва і мав доступ до ключів криптографічного захисту інформації, які й передав ФСБ.

Вперше публічно про цю ситуацію заявив нардеп від Блоку Петра Порошенко. Він зазначив, що, починаючи з 9 лютого, ополченці «ЛНР» і «ДНР» знали про всі плани Генштабу ЗСУ і штабу АТО.

Звичайно, що після скоєного капітану Шляпкіну не лишалося нічого іншого як тікати до своїх патронів у Росію. Журналісти телеканалу «LifeNews», який бере участь як мінімум в інформаційній війні про Україну, зняли «героїчний» сюжет про «чесного» офіцера СБУ.

https://www.youtube.com/watch?v=aRh_WUfVhfQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • люся
    люся

    Так уже миллион примеров судьбы предателей по Крыму. Начать жить с "нуля" он хочет. Зависнешь ты на этом "нуле " надолго как предатель.

    23 квітня 2015, 08:45
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися