Україна

Бізнес на війні: українські військові везли терористам колону з алкоголем та їжею — 168 автомобілів!

9 травня 2015, 19:43
1
4
Сподобалось?
4

Резонансну заяву зробив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. Він стверджує, що українські військові вчора намагалися переправити бойовикам 168 авто з алкоголем та їжею! Водії добре знали усі паролі, тож безперешкодно минали пост за постом. Про це повідомляє Еспресо.TV.

«Вчора близько 17 години біля м.Золоте Попаснянського району, практично на самій лінії розмежування вогню, працівники управлінь СБУ, МВС та фіскальної служби в Луганській області затримали величезну колону із 168 автомобілів (мікроавтобуси та вантажівки)», - повідомив Москаль.

За його словами, автомобілі, які зареєстровані в Луганській, Донецькій, Харківській та Дніпропетровській областях, протягом трьох діб накопичувалися біля непрацюючої шахти «Родина» і всупереч забороні руху вантажів через лінію розмежування планували проїхати на окуповану територію. До Золотого вони прибули з Артемівська (Донецька область) через село Врубівка Попаснянського району.

«Затримані автомобілі завантажені алкоголем, тютюновими виробами, продуктами харчування й товарами першої необхідності. Зараз проводиться поглиблений огляд вантажу, перевірка документів і встановлення осіб, які організували спробу переправити колону в так звану ЛНР», - наголошує Геннадій Москаль.

За кермом деяких автомобілів сиділи військовослужбовці, котрі, знаючи паролі, намагалися безперешкодно переїхати пункти пропуску.

Щоб уникнути відповідальності, організатори «бізнес-схеми» підбили водіїв затриманих автомобілів на блокування контрольно-пропускного пункту «Лисичанськ», проїзд через який зараз неможливий.

«Мені прикро, що ця бізнес-оборудка була організована в дні, коли відзначається 70-та річниця перемоги над нацизмом у Європі. Ще прикріше, що в ній задіяні українські військові. Очевидно, організатори «схеми», знаючи, що в урочистих заходах з метою безпеки громадян задіяна маса силовиків, сподівалися легше перетнути лінію розмежування», - підсумовує Москаль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • пост
    пост

    Фамилии военных огласите

    9 травня 2015, 20:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися