Під Щастям сили спеціальних операцій розігнали чергову російську ДРГ і захопили її озброєння
Україна

Під Щастям сили спеціальних операцій розігнали чергову російську ДРГ і захопили її озброєння

30 травня 2015, 23:47
0
0
Сподобалось?
0

Група спецназу сил спеціальних операцій Генерального штабу Збройних сил України 28 травня в районі міста Щастя знешкодила російську диверсійно-розвідувальну групу з восьми осіб. В результаті проведеної операції були захоплені три РПО-А «Джміль».

Про це повідомляє «Інформатор».

Диверсійно-розвідувальна група російських «найманців» потрапила в засідку українських військовослужбовців під містом Щастя. Три бойовика отримали поранення різного ступеня тяжкості, іншим вдалося втекти, кинувши зразки різного виду зброї, зокрема, реактивні піхотні вогнемети РПО-А «Джміль». Як зазначив представник штабу АТО, дані знаряддя не встигли використати.

«За цими смужках видно, що це термобаричний заряд, дальність ефективної стрільби якого 200 метрів, максимальна дальність – 1000 метрів. І я вам скажу, що він нічим не поступається 122 мм і 152 мм артилерійським снарядам. Хочу звернути увагу на те, що за час незалежності України даний продукт у нас ніколи не виготовлявся. Можна побачити по маркуванню дату виготовлення і цифри, що вказують партію і завод-виготовлювач. Це все озброєння залишилося з часів Радянського Союзу, а також сьогодні виготовляється в Російській Федерації», - повідомив представник АТО.

https://www.youtube.com/watch?t=10&v=j871RB9E80Q


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися