Україна

Москаль відключив терористам воду, бо вони лишили частину Луганщини без світла

5 червня 2015, 15:30
1
6
Сподобалось?
6

Сьогодні з 9 години ранку Україна припинила водопостачання на територію Луганщини, окуповану терористами. Про це повідомив  голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. Каже, перекрив воду бойовикам, бо ті лишили людей без світла.

Річ у тім, що вже другу добу у Станиці Луганській та восьми прилеглих селах немає світла. За словами Москаля, головна лінія електропередач (ЛЕП), яка раніше забезпечувала район світлом, перебита обстрілами, тому зараз електроенергія сюди подається по резервній лінії з Росії через окуповані території. І Україна за це світло справно платить.

«Резервна ЛЕП пошкоджена на окупованій території, однак бойовики не допускають туди ремонтників. Аварійні бригади вже кілька разів намагалися добратися до місця пошкоджень – безрезультатно», - зазначає Москаль.

«Проти нас почали комунальну війну, і в мене не залишається іншого виходу, ніж повністю перекрити подачу води на окуповану територію. Сьогодні з 9 години ранку це розпорядження виконане», - заявив Москаль. І додав, що водопостачання буде відновлення тільки після того, як у Станиці з’явиться світло з гарантіями його стабільної подачі. Мовляв, будемо діяти за принципом Остапа Бендера: увечері світло, вранці вода.

Джерело: Українська правда


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • nast
    nast

    Москаль-крутой мужик,побольше таких,хотя я живу в Луганске!

    5 червня 2015, 17:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися