Білорусь відправила до кордону з Україною спецназ і розгортає польові табори
Україна

Білорусь відправила до кордону з Україною спецназ і розгортає польові табори

6 червня 2015, 10:56
0
0
Сподобалось?
0

Мінськ направив у бік України спецназ і гвардійців в супроводі вертольотів. Усе це відбувається у рамках перевірки системи посилення охорони держкордону і територіальної оборони. Принайині так запевняють у прес-службі Міністерства оборони Білорусі, пише «Кореспондент».

«В рамках перевірки системи посилення охорони державного кордону на південному напрямку і територіальної оборони Гомельської області військовослужбовці мобільного роти 38-ї гвардійської окремої мобільної бригади після здійснення маршу в супроводі вертольотів Мі-8 перейшли в оперативне підпорядкування командуванню Мозирського прикордонного загону та приступили до виконання спільних завдань щодо посилення державного кордону», - йдеться у повідомленні відомства.

У свою чергу марш в район населеного пункту Костюковка Гомельської області вчинила підрозділ 103-ї окремої мобільної бригади сил спеціальних операцій Збройних сил.

«У ході маршу особовий склад відпрацював завдання з відбиття нападу умовного противника. Прибувши до пункту призначення, військовослужбовці перейшли в оперативне підпорядкування органам прикордонної служби, зайняли новий позиційний район і приступили до облаштування польового табору», - зазначили в міністерстві.

За даними Міноборони, у Єльському районі Гомельської області продовжується формування штабу району територіальної оборони та окремої стрілецької роти територіальних військ.

«Завершився прийом офіцерів, призваних із запасу, для формованого штабу територіальної оборони, з якими сплановано проведення занять з вивчення посадових обов'язків, а також отримання зброї та боєприпасів зі складів Збройних сил», - додали в Міноборони.

«Розгортання територіальних військ проводиться з метою перевірки здатності органів управління Гомельської області реалізовувати покладені на них завдання», - пояснили в оборонному відомстві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися