Мобілізований рецидивіст намагався зарізати медсестру у дніпропетровському госпіталі
Україна

Мобілізований рецидивіст намагався зарізати медсестру у дніпропетровському госпіталі

9 червня 2015, 06:24
0
0
Сподобалось?
0

На Дніпропетровщині п'яний мобілізований напав на медсестру та встромив їй ніж у шию. Усе сталося вночі на території військової частини, йдеться в сюжеті ТСН.

30-річна жінка, переселенка з Донбасу та військовослужбовець за контрактом, чергувала у приміщенні медичної роти 93-ї бригади. Близько першої ночі почула стук. Щойно відчинила двері, одразу дістала удар ножем. Лікарі кажуть, що у потерпілої ушкоджено гортань. Її вже прооперували. Вона при тямі, але розмовляти ще не може. «Вона поки нічого не розповідає. Все-таки стрес. Поранення важке. Ми хвилювалися, щоби вона вижила. Своєчасно надана їй допомога», - розповів головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.
Нападник дві години переховувався на території військового містечка. Коли його знайшли правоохоронці, він намагався себе скалічити. 45-річного чоловіка мобілізували на Полтавщині три місяці тому. 10 років свого життя він провів за ґратами за крадіжки. Чому його призвали до війська, нині встановлює військова прокуратура. Напад на медика правоохоронці кваліфікують як замах на вбивство.

«Він повідомив спочатку, що знаходився в стані алкогольного сп'яніння, потім йому стало погано, він прокинувся, з'їв пігулку якусь і щось потойбічне примусило його піти і когось вбити. Знаходився в стані алкогольного сп'яніння та ще, мабуть, у наркотичному сп'янінні. Бо намагався собі консервною банкою перерізати вени і намагався перекусити руку також», - розповів прокурор Дніпропетровського військового гарнізону Сергій Коцюба.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися