Мар’їнка починає нагадувати донецький аеропорт — відбито черговий штурм
Україна

Мар’їнка починає нагадувати донецький аеропорт — відбито черговий штурм

18 червня 2015, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

Починаючи з вечора 16 червня і на ранок 18 червня бойовики та російські військові здійснили не менше п’яти спроб прориву оборони українських військ у районі Мар’їнки під прикриттям масованих обстрілів позицій сил АТО. На даний момент ситуація в даному районі все більше нагадує ситуацію в районі донецького аеропорту під час його захисту українськими військами взимку 2014 \ 2015 років, коли терористи зосередили значні сили для обстрілів позицій сил АТО і робили постійні атакуючі дії.

За даними керівника групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука, найрішучішу спробу супротивник здійснив у ніч з 16 на 17 червня.

«З настанням сутінків тактична група супротивника чисельністю 100-120 чоловік зосередилася в районі радгоспу, друга група (до 50 чоловік) концентрувалася з боку Олександрівки. Одночасно до «нейтральної смуги» підійшли три танки Т-72Б терористів, які вели обстріл позицій сил АТО ОФ-снарядами, по черзі виходячи на дальність прямого пострілу і потім відходячи на вихідний рубіж. Після порівняно нетривалого обстрілу (кожен з танків випустив від 10 до 15 снарядів), бойовики почали обстріл позицій українських військ з 120-мм мінометів, прикриваючи відхід танків. Після відходу бронетехніки бойовики почали атаку (намагаючись вийти на фланги підрозділів українських військ), яка була припинена щільним автоматно-кулеметним вогнем, вогнем АГС-17 і 82-мм мінометів сил АТО», - написав Тимчук у «Фейсбук».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися