Україна

Під Полтавою вибухнула вантажівка Нацгвардії

24 червня 2015, 12:57
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі в Полтавському районі під час руху в автомобілі КрАЗ, який належить Національній гвардії України, виникла пожежа, внаслідок чого стався вибух боєприпасів. Про це повідомляє  прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області.

Інцидент стався на 336 км автодороги Київ-Харків. На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції. У ході роботи правоохоронці з’ясували, що кілька автомобілів, які належать одній із військових частин Національної гвардії України, перевозили в зону АТО боєприпаси.

За попередньою інформацією, в автомобілі «КРАЗ» з причепом здетонував один з боєприпасів, внаслідок чого й розпочалася пожежа. У результаті загоряння здетонували й інші боєприпаси.

З метою забезпечення безпеки громадян на вказаному відрізку автодороги працівники ДАІ тимчасово обмежили рух транспорту. Близько 3-ї години пожежа та вибухи припинилися.

Унаслідок надзвичайної події жертв та руйнувань немає. Транспортний засіб, яким перевозилися боєприпаси, пошкоджено вогнем, зазначають в МВС. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 264 Кримінального кодексу України (необережне поводження з боєприпасами). На місці працює слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти.

Джерело: Українська правда


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися