Сенцов у російському суді розповів про участь у майдані, окупацію Криму і садистів ФСБшників
Україна

Сенцов у російському суді розповів про участь у майдані, окупацію Криму і садистів ФСБшників

6 серпня 2015, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Північно-Кавказькому окружному військовому суді в Ростові виступив обвинувачений Росією в тероризмі і створенні в Криму осередку «Правого сектора» український режисер Олег Сенцов.

Захоплений у Криму російськими спецслужбами режисер відмовився від будь-якої співпраці зі слідством. Не дає показів у суді. Але цього разу він просто вирішив зробити заяву, щоб його правдива розповідь таки потрапила у протокол.

Зокрема він розповів, що гордиться участю у подіях на Майдані. Розповів про окупацію Криму російськими військовими. Сенцов з друзями допомагали заблокованим у частинах українським військовим. Також політв’язень розповів про своє викрадення російськими спецслужбами та їхню садистську поведінку.

«Коли я відмовлявся говорити, почали застосовувати удушення. Мене душили пакетами. Душили 4 рази. Я багато разів бачив це в кіно, і не розумів, як люди на цьому ламаються. Але це дуже страшно, ваша честь. Вони погрожували згвалтувати мене кийком, вивезти в ліс і там закопати. Години через чотири вони стомилися, і повезли мене на обшук. Тільки там я дізнався, що це - співробітники ФСБ. Вони там очікували побачити терористів і зброю, а знайшли тільки мою дитину - він був присутній при обшуку, про що в протоколі не йдеться. Знайдені гроші – це гроші моєї кінокомпанії для зйомок фільму «Носоріг», – розповів режисер.

https://www.youtube.com/watch?v=xewEdPlW2qY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися